KOCHANI CHŁOPCY I KOBIETKI!!! |
Autor | Wiadomość |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 KOCHANI CHŁOPCY I KOBIETKI!!! |
|
| NA SWIETA I ZBLIŻAJACY SIE NOWY ROK ŻYCZE:
-SEXU ZAWSZE CO NIE MIARA I BY ZAWSZE STAŁA PAŁA :p
-SWIETNEJ KONDYCJI I ZDROWIA BY NIE WYSIADŁA ŻADNA POŁOWA :p
-BY ROZMIARY WYMARZONE STAŁY SIE UŻECZYWISTNIONE
-POZYCJE NIECH SIE ZMIENIAJA A ORGAZMY POWIELAJĄ
-PORTWEL NIE BEDZIE WYPCHANY A NOWY ROCZEK UDANY
-NIE WPADAJCIE Z DZIECIAKAMI JAK CO PLANUJCIE CZASAMI
-W WIGILIE MIKOŁAJOWI BUZIAKA DAJCIE :*A W SYLWESTRA DO PÓŁNOCY CHOCIAŻ WYTRZYMAJCIE
-NIECH ŻYCIE W SZCZECIU ZANURZONE DO SPAŁNIANIA MARZEN BEDZIE GOTOWE
-NIECH ZAWSZE USMIECH BEDZIE BLISKO I TO JUŻ CHYBA WSZYSTKO
ŻYCZENIA SZCZERE I BARDZO GORACE
ORAZ DLA WSZYSTKIICH BUZIACZKI PĘDZĄCE
:* :* :* :* :* :* :* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| ; )))))))))))))))))))) nie wiedzialem z Ciebie taka poetka :*
dziekuje bardzo ;* | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| Wow. Dziekujemy. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| Dziex, mam nadziej ze wszystkim sie spelni to co zyczy paulinka Smacznego jajka!!! | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| muchomorek napisał/a: | Dziex, mam nadziej ze wszystkim sie spelni to co zyczy paulinka Smacznego jajka!!! |
hehehehe :D:D chyba troszke pomylily Ci sie swieta | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
muchomorek 
|
| Nieee Haroldzie, nic sie nie pomylilo. Smaczne Jajka sa dla paulinki | |
| |
 |
harold mckee 
|
| aaa .. musiscie mi wybaczyc moje dzisiejsze ciezkie myslenie ... ;/ | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
muchomorek 
|
| No wiec wybaczamy Ci. Przeciez sa wesołe święta Główka do góry | |
| |
 |
harold mckee 
|
| u mnie raczej przeplya pod znakiem zapytania .. ;/ | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| thx thx :*:*:* | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| muchomorek napisał/a: | Smacznego jajka!!! |
dziekuje hihihi | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|