co Wy na to ?! |
w czym najlepiej :) |
majtki |
|
15% |
[ 6 ] |
luzne bokserki |
|
33% |
[ 13 ] |
obcisle bokserki |
|
41% |
[ 16 ] |
stringi |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 0 |
Wszystkich Głosów: 39 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| odwazysz sie ? ja bym w zyciu tego nie zrobil | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | ciekawe jak sie czlowiek w takim czyms czuje |
kumpel kupił sobie takie w UK i bardzo je chwali podobno super wygodne, a jedyna wada, to że nie wypada się w takich pokazywać w miejscach publicznych (wiadomo - posądzą o bycie pasywem ) | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| jest 3 do majtek | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| ale 9 dla OBCISLYCH | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Nie 24 Gru, 2006 |
|
| adadverts napisał/a: | W ankiecie zabrakło jeszcze jednego rodzaju bielizny - tzw. "jockstraps" (nie wiem jaką to ma polską nazwę, bo szczerze mówiąc nigdy takich majtek w Polsce nie widziałem). Jest to tak jakby odwrotność stringów, czyli zamiast jednego paska przez środek tyłka są dwa paski idące po bokach. Zresztą proponuję zobaczyć:
http://www.jockstrapcentr...ail02_large.jpg
http://www.jockstrapcentr...ail01_large.jpg
Taki model ma zastosowanie głównie w sporcie - noszą je gracze rugby, piłkarze itp. Chodzi o to, żeby było wygodniej i bardziej przewiewnie, a jednocześnie żeby nic się w tyłek nie wpijało |
mi osobiscie podoba sie ten rodzaj bielizny, nie nosilem nigdy ale jak znajde to najprawdopodobniej sobie kupie - wydaje mi sie strasznie wygodny zwlaszcza w sporcie ;] | |
| |
 |
|