co Wy na to ?! |
w czym najlepiej :) |
majtki |
|
15% |
[ 6 ] |
luzne bokserki |
|
33% |
[ 13 ] |
obcisle bokserki |
|
41% |
[ 16 ] |
stringi |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 0 |
Wszystkich Głosów: 39 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 co Wy na to ?! |
|
| Mamy tutaj temat majtki .. prawda ? kazdy powiedzial jakie jak i w ogole lubi nosic
a mnie intryguje co sadzicie, czy uzywacie , i tutaj pytanie i do do dziewczyn i do chlopakow, zeby pozniej nie bylo pytan (kasiu) czy mozesz sie wypowiedziec hehe ... no dobra ale do rzeczy..
temat to STRINGI - od razu mozecie napisac jakie modele jakich firm, jak sie wnich czujecie .. no wszystko wszystko hehe co wydaje wam sie sluszne zeby zglebic moja wiedze na temat stringow ..
wiem ze stringi u dziewczn to raczej normalne dlatego glownie pytanie skierowane jest do chlopcow .. ale wypowiedzi dziewczyn mile widziane
przygotowujac ten temat szukalem czy nie bylo czegos podobnego nie znalazlem .. moze slaby ze mnie szukacz hehe no ale.. licze na wylewne wypowedzi
pozdrawiam
p.s. to 1000 post | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 Re: co Wy na to ?! |
|
| harold mckee napisał/a: |
a mnie intryguje co sadzicie, czy uzywacie , i tutaj pytanie i do do dziewczyn i do chlopakow, zeby pozniej nie bylo pytan (kasiu) czy mozesz sie wypowiedziec hehe ... no dobra ale do rzeczy..
|
hehe dzieki ze o mnie pamietales.:) no to ja lubie stringi i figi a najbardziej mi sie podobaja takie stringi jakna teledyku tych dwóch koelsi chyba kalwi i remi ta pierwsza piosenka co babki modelki pozuja do zdjec to ejdna ma takie z koronka z tylu czarne sa. no to mi sie takie najabrdziej podobaja... i mam takich duzo a firma ich to hm... hehe no niewiem jakies giełdowe bo na gieldzie kupuje tanie sa ok 5 zl wiadomo ze w sklepie pewnie by kosztowaly z 15 ale jak mozna taniej to czemu nie?:>:P prawda///a aha i HAROLD gratuluje ci chyba jedyny taki aktywny forumowicz:) | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| Mam w swojej garderobie jedne tylko stringi (firmy Atlantic), które kiedyś dostałem w prezencie gwiazdkowym od koleżanki Od tamtego czasu miałem je na sobie kilka razy, jak akurat wszystkie inne modele bielizny były w praniu.
I opinie o nich mam następującą: sa niewygodne, zwłaszcza na początku (zupełnie jak ze szkłem kontaktowym, jak nałożysz to czujesz ciało obce w oku, dopiero po chwili o nim zapominasz i jest ok). Tylko trzeba mieć do stringów (że tak powiem) skąpe owłosienie na tyłku. Jak ktoś ma bujne, to niech przed założeniem coś z nim zrobi. I nie chodzi mi tu tylko owzględy estetyczne, ale także o to, że takie stringi strasznie "ciągną" za włosy w tamtym miejscu, co oczywiście boli
Ogólnie rzecz biorąc: stringi nadają się, moim zdaniem, raczej do założenia w celu zabaw łózkowych niż do noszenia na co dzień. Ale oczywiście co kto lubi... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 odp |
|
| jeeeeeeeee <jupi> ktoś lubi zwykłe slipy <jupi> | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| Ja lubie slipy, bo penis nie wystaje jak w zwykłych bokserkach | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| co do stringow, na pocztaku trzeba sie przyzwyczaic ale jak to polubisz to wygodnie sie nosi, zwlaszcza gdy jest goraco ;] | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| Obcisłe boxerki górują McSexy :p | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| ja sie nie moge przelamac by zalozyc stringi !! ;/ | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| Też bym nie założył... Nie bardzo bym sie czuł gdyby sznurek wbijał mi się w tyłek | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| Nieeee stringi odpadają czyułbym się jak g.. (bez obrazy oczywiście) ale to nie dla mnie. Postanowiłem kupić obcisłe bokserki looknąć jak się będzie nosić.... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| W ankiecie zabrakło jeszcze jednego rodzaju bielizny - tzw. "jockstraps" (nie wiem jaką to ma polską nazwę, bo szczerze mówiąc nigdy takich majtek w Polsce nie widziałem). Jest to tak jakby odwrotność stringów, czyli zamiast jednego paska przez środek tyłka są dwa paski idące po bokach. Zresztą proponuję zobaczyć:
http://www.jockstrapcentr...ail02_large.jpg
http://www.jockstrapcentr...ail01_large.jpg
Taki model ma zastosowanie głównie w sporcie - noszą je gracze rugby, piłkarze itp. Chodzi o to, żeby było wygodniej i bardziej przewiewnie, a jednocześnie żeby nic się w tyłek nie wpijało | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| adadverts napisał/a: | W ankiecie zabrakło jeszcze jednego rodzaju bielizny - tzw. "jockstraps" (nie wiem jaką to ma polską nazwę, bo szczerze mówiąc nigdy takich majtek w Polsce nie widziałem). Jest to tak jakby odwrotność stringów, czyli zamiast jednego paska przez środek tyłka są dwa paski idące po bokach. Zresztą proponuję zobaczyć:
Taki model ma zastosowanie głównie w sporcie - noszą je gracze rugby, piłkarze itp. Chodzi o to, żeby było wygodniej i bardziej przewiewnie, a jednocześnie żeby nic się w tyłek nie wpijało |
Odp przodu wygląda tak w miarę ale z tyłu lipa | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| heheh dokladnie ciekawe jak sie czlowiek w takim czyms czuje | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| adadverts napisał/a: | W ankiecie zabrakło jeszcze jednego rodzaju bielizny - tzw. "jockstraps" (nie wiem jaką to ma polską nazwę, bo szczerze mówiąc nigdy takich majtek w Polsce nie widziałem). Jest to tak jakby odwrotność stringów, czyli zamiast jednego paska przez środek tyłka są dwa paski idące po bokach. Zresztą proponuję zobaczyć:
Taki model ma zastosowanie głównie w sporcie - noszą je gracze rugby, piłkarze itp. Chodzi o to, żeby było wygodniej i bardziej przewiewnie, a jednocześnie żeby nic się w tyłek nie wpijało |
super tyłeczek fajnie wyglada ale czyy to wygodne to nie wiem??
używal ktos?? | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| Hehe pójde w takim czymś na wf Chłopakom w szatni kopary opadną <lol2> | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|