czy kiedykolwiek dotykaliscie innego penisa niz swoj/? |
Autor | Wiadomość |
snapee Dołączył: 27 Gru 2005 Posty: 126 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 27 Gru, 2005 czy kiedykolwiek dotykaliscie innego penisa niz swoj/? |
|
| jesli tak opsizice sytuacje jak to bylo, i czy wam sie podoabalo | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 28 Gru, 2005 |
|
| hmmm | | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 28 Gru, 2005 |
|
| No, no, no.... Toż to grzech | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
snapee Dołączył: 27 Gru 2005 Posty: 126 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 28 Gru, 2005 |
|
| grzechem jest prawie wszytsko co robimy ze swoim cialem, ale czytalem kiedys w takiej madrej gazetce ze grzechem jest co, co zabrania nam wewnetrzne sumienie, np kiedys mialem wyzuty jak bylem mniejszy jak sobie walilem codziennie po dwa razy, a teraz jakos jak sobie raz na jakis czas zwale, zero wyzutow, tez trzeba wziasc pod uwage ze kazdy w indywidulany dla siebie sposob rozpatruje pojecie "grzech" gdyz dla osoby wiezacej bedzie najwazniejsze sumienie, a dla ateistychyba sie nic nie liczy...nie wiem nie jestem nim wiec nie bede sie w jego kwestii wypowiadal, tak samo np ja np nie uwazam mastuirbacji czy samej czy z kims za grzech ciezki tak jak to mowi kosciol, ale jesli jest robiona sporadycznie i od czasu do czasu, a co do analu hmmm tak jak w innym temacie napisalem mnie to brzydzi, nie wiem jak innych, kazdy ma indywidualne zdanie na ten temat, mowie grzechem jest to jesli nas ruszy sumienie jesli takowe posiadamy wogole | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 28 Gru, 2005 |
|
| Bruno !!!!! no wiesz !!!!!!!!! | |
| |
 |
maelee Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 1 | Wysłany: Sob 31 Gru, 2005 |
|
| Wy lepiej zamiast sobie dogadzać, to poczytajcie to forum: www.onanizm.pl ) A tak powaznie, to naprawdę rozbroiło mnie to co ludzie tam wypisują. Zresztą zajrzyjcie i poczytajcie. | |
| |
 |
cocaine Dołączył: 17 Wrz 2005 Posty: 49 | Wysłany: Sob 31 Gru, 2005 |
|
| Już kiedyś widziałem to forum. Naprawdę mnie rozbawiło to wszystko, a ogólnie tam masturbacja jest przedstawiona jako nłóg gorszy od papierosów i narkotyków | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 |
|
| ja trzymałem już w ręku wiele penisów - niejednokrotnie dwa na raz.
Ale najbardziej lubię jednak trzymać je w ustach | |
| |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 |
|
| LUDZIE SZOKUJECIE MNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | ja trzymałem już w ręku wiele penisów - niejednokrotnie dwa na raz.
Ale najbardziej lubię jednak trzymać je w ustach |
hehe w ustach nie probowalem i chyba nie chce ;] hehe ale w rekach tez mio sie zdazalo | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| ja mialem w ustach, w rekach, na torsie tez sie zdazalo ;] i nie twierdze z enie bylo milo ;] | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| to moze opisz cos wiecej | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| kocurek napisał/a: | ja mialem w ustach, w rekach, na torsie tez sie zdazalo ;] i nie twierdze z enie bylo milo ;] |
Hehe na klacie To jakaś orgia musiała być | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| NOWAK napisał/a: | LUDZIE SZOKUJECIE MNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Mnie też no ale cóż może lepiej opiszcie co robicie z myszką swojej dziwczyny? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| heheheh :D:D ten temat akurat dotyczy penisow hehe zaloz podobny .. to sie wtedy wszyscy wypowiedza | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|