błona dziewicza |
Autor | Wiadomość |
boka Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 8 | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 błona dziewicza |
|
| czesc mam pytanie na jakiej glebokosci znajduje sie blona dziewicza??i czy dziewczyny ktore ja maja moga uzywac tamponów??aha i jeszcze jedno czy podczas wkladania lasce palca do cipki tzn nie calego tylko tak polowe mozna ja wyczuc ???? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| JA tom nic nie poczułem, tylko dziewczyna krwawi za pierwszym razem wiem bo milem troche jej krwi na jajach | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| zola napisał/a: | JA tom nic nie poczułem, tylko dziewczyna krwawi za pierwszym razem wiem bo milem troche jej krwi na jajach |
nie kazda ... to pierwsze..
po drugie .. nie ma chyba okreslonej glebokosci na ktorej znajduje sie blona .. :> wiec u kazdej moze byc gdzie indziej - na innej wysokosci .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| Nie mam wielkiego doświadczenia z dziewicami Jak narazie jedna tylko rozdziewiczona ale ja też nie wiele poczułem | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| błona znajduje sie w różnej głegokosci
jest bardzo delikatna i nie można jej wyczuc
kobieta nie zawsze krwawi a niekture krwawia bardzo obficie-indywidualna sprawa
ja używam tamponów prawie od poczatu jak dostalam okres mam fajna mame i ona mi poleciła to wygodniejsze bardziej higieniczne dziewczyna może urac co chce i że tak sie nie ładnie wyraże nie jedzie jej z kroka bo prawda jest taka że czesto zauważylam że psy podbiegaja do dziewczyn jak maja okres bo go czuja a on troszke cieczke im przyypomina -tak mi sie wydaje!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| to sa naturalne feromony, ciagna nas do Was | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| zola napisał/a: | JA tom nic nie poczułem, tylko dziewczyna krwawi za pierwszym razem wiem bo milem troche jej krwi na jajach |
obleśne to... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 Re: odp |
|
| Strikerx napisał/a: | zola napisał/a: | JA tom nic nie poczułem, tylko dziewczyna krwawi za pierwszym razem wiem bo milem troche jej krwi na jajach |
obleśne to... |
dokladnie :/ i jeszcze tak bezuczuciowo to mowisz | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|