penisek |
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 |
|
| uu nie .. to nie dla mnie .. przebite suty .. daj spokoj | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 |
|
| noo Liiipaa...przebite sutki. a co do Tematu , 14 cm dł i 15 obwodu. Tooo czlooowieku....nic tylko powiedziec, ZAJEBIŚCIE MASZ ! | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| Nie podobałoby mi się gdy moja dziewczyna miała coś takiego :/ | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| kórde chyba jestem jakoas inna dziwna samej sobiue to bym raczej nie prezekuła bo nie dosc że boli to potem mogłbybyc problem z karmieniem piersia nawet po wyjeciu kolczyków ale u innych mi sie podoaja | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| Mi to tam też się nie widzą przebite sutki laski... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| paulinka napisał/a: | kórde chyba jestem jakoas inna dziwna samej sobiue to bym raczej nie prezekuła bo nie dosc że boli to potem mogłbybyc problem z karmieniem piersia nawet po wyjeciu kolczyków ale u innych mi sie podoaja |
nie przejmuj sie jestes wspaniala moze troszke ekstremalna i ekscentryczna hehe ale ogolnie jest super a to ze niektorzy maja inny gust niz Twoj ... spojrz na to z tej storny .. :
jaki swiat bylby nudny gdyby wszyscy lubili i sie zachwycali tym samym | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | paulinka napisał/a: | kórde chyba jestem jakoas inna dziwna samej sobiue to bym raczej nie prezekuła bo nie dosc że boli to potem mogłbybyc problem z karmieniem piersia nawet po wyjeciu kolczyków ale u innych mi sie podoaja |
nie przejmuj sie jestes wspaniala moze troszke ekstremalna i ekscentryczna hehe ale ogolnie jest super a to ze niektorzy maja inny gust niz Twoj ... spojrz na to z tej storny .. :
jaki swiat bylby nudny gdyby wszyscy lubili i sie zachwycali tym samym |
Właśnie jaki by był nudny ten świat bez Paulinek? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| no ale znowusz same Paulinki to wiesz wszystkiego musi byc po trochu | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| No pewnie wszystko z umiarem zmierzałem do tego że Paulinki też muszą być ;] | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| dziekuje za pocieszenie chłopcy :):) a ja jestem wyjatkowa i nie wiecej takich jak ja wiekszosc ludzi mi muwi że jestem inna ale podobno pozytywnie inna ogólnie to jestem postrzelona po troszku hihi
dzieki wam popczulam sie tu taka troszku dowartosciowana dziekuje:*:*:*:*:*:*:*:*:* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| hehehe zawsze do uslug | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 odp |
|
| harold mckee napisał/a: | hehehe zawsze do uslug |
No baa | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
|