seks podczas okresu |
Autor | Wiadomość |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| muchomorek napisał/a: | Ja bym sie nie brzydzil swojej dziewczyny, ale o oralu niech zapomni |
dobry tekścik :):)
kochalam sie kika razy w czasie okresu o ile i ja i partner mielismy ochote ale nigdy nie pozwolilabym zrobic minetki bo to conajmniej nie smaczne
a co do bulów brzucha to nieraz potrafia przejsc dzieki temu i mi przechodzi troche zły chumor bo na ogół w czsie okresu potrafie byc okropna drzec sie na wszystkich o wszystko płakac z byle powodu ogólnie cos strasznego-nienawidze ... bbbbblllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| jak wiekszosc kobiet .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| Do niektórych żeczy nikt mnie nie przekona m.in sex podczas okresu | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| tez tak kiedys mowilem, nigdy tego nie zrobie i zrobilem!w zyciu nigdy nie mow nigdy | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 odp |
|
| Raczej nic przyjemnego kochać się podczas okresu i minetki też bym nie zrobił... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 |
|
| moze ktos lubi ekstremalne doswiadczenia ;p | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| Chyba jakiś desperat...:D | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| dlaczego desperat ? hehehe nie rozumiem ja mmialem na mysli jakiegos rzadnego nowych wrazen | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| pablos84 napisał/a: | dobry marynarz to i morze czerwone przeplynie!!ja np uzywam prezerwatywy zeby sie nie ubrudzic, gorzej z posciela, czasami trzeba szorowac, szorowac, szorowac...
moja dziewczyna jak ma okres to mowi, ze "ciocia przyszla" |
A to było the best | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Quarg Dołączył: 22 Gru 2006 Posty: 1 | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| witam ... dotej pory sledziłem biernie ale trzeba zacząć się wypowiadać..:Ja tez się zapierałem ale kiedy moja pani i ja (ona zawsze podczas okresu ma większą chęć)więc się skusiłem pierwszy raz w gumce.. uf czerwono było ale i przyjemnie...późnie już mi to tak bardzo nie przeszkadzało więc i bez gumy.. i ja ja moja pani mielsiśmy przyjemnośc... | |
| |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| Quarg napisał/a: | witam ... dotej pory sledziłem biernie ale trzeba zacząć się wypowiadać..:Ja tez się zapierałem ale kiedy moja pani i ja (ona zawsze podczas okresu ma większą chęć)więc się skusiłem pierwszy raz w gumce.. uf czerwono było ale i przyjemnie...późnie już mi to tak bardzo nie przeszkadzało więc i bez gumy.. i ja ja moja pani mielsiśmy przyjemnośc... |
ot i madrego dobrze posluchac lepiej zrobic i zalowac... | _________________ Korzystaj z życia zanim ono Ciebie wykorzysta!!! | |
| |
 |
|