| Problem |
| Autor | Wiadomość |
Juur 
Wiek: 39 Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 56 Skąd: A Ty? | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 Problem |
|
| Witam wszystkich mam taki mały problemik mam nadzieje ze mi pomozecie
No wiec przejdzmy do sedna sprawy wczoraj moja kuzynka byłem w stanie upojenia alkoholowego pocałowała mnie w taki sposób w jaki nie powinna ( wiecie o co mi chodzi ) co gorsza nie opierałem sie i do tego wyznała mi miłosc
nie powiem jest dosc atrakcyjna ale ekhm wkoncu to moja kuzynka i nie wiem co mam zrobic w takiej sytuacji mieszka blisko mnie i staram sie teraz ja unikac nie wiem co mam zrobic:/ I tak ja mam 19 a Ona 17 | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 Re: Problem |
|
| | Juur napisał/a: | Witam wszystkich mam taki mały problemik mam nadzieje ze mi pomozecie
No wiec przejdzmy do sedna sprawy wczoraj moja kuzynka byłem w stanie upojenia alkoholowego pocałowała mnie w taki sposób w jaki nie powinna ( wiecie o co mi chodzi ) co gorsza nie opierałem sie i do tego wyznała mi miłosc
nie powiem jest dosc atrakcyjna ale ekhm wkoncu to moja kuzynka i nie wiem co mam zrobic w takiej sytuacji mieszka blisko mnie i staram sie teraz ja unikac nie wiem co mam zrobic:/ I tak ja mam 19 a Ona 17 |
o cholera...no to wytlumacz jej ze jestescie rodzina,,,, | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| jezeli to jakas dalsza rodzina to nie jest to zakazane | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Juur 
Wiek: 39 Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 56 Skąd: A Ty? | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| Ja boje sie z nia spotkac po tym:/ Co do dalszej to jest
Mojego ojca brata corki corka To chyba bliska:/ | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| | yyy no tak na dwa razy .. :] | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Dziobax Dołączył: 27 Cze 2006 Posty: 25 | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| corka twojej kuzynki to jest...wiec ja mysle ze nic zlego tu nie ma | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| Człowieku... panienka na Ciebie leci to chwytaj w locie co z tego że kuzynka? Ważne że nie siostra | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
|
| sky~~ ma racje | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| jestes jej wujkiem:) szczerze tez kiedys całowalam sie z wójkiem i też myslalam że go kocham i tak zakochana prawie pół roku bylam ale potem zrozumialam że to nie ma sansu a teraz jestesmy swietnymi przyjaciułmi a skoro Ci sie podoba to czemu nie tylko radze jeszcze bardziej niż zwykle uważać na potomstwo :* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
max1111 Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 20 | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| | W rodzinie tak jak w pracy, nigdy tego nie rób . Pamiętaj , ja się na tym mocno kiedys przejechalem . Mowie powaznie. | |
| |
 |
Juur 
Wiek: 39 Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 56 Skąd: A Ty? | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| paulinka nie jestem jej Wujkiem tylko kuzynem a to roznica
Myslicie ze nie ma nic złego w tym? Kurde moze macie racje no nic thx z góry;] | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| Opowiedz nam | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
max1111 Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 20 | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| JEZELI DO MNIE TO:
Pracowala ze mna fajna rozwodka z dzieckiem ale mloda , zostawala ze mna po godzinach , odwozilem ja do domu itd. Pelna kultura . Za duzo sobie pomyslala , zakochala sie . Troche kiedys sie wstawilem , zabralem ja do siebie i krotko mowiac dobrze zerznalem . Widocznie za dobrze. Od tamtej pory uzurpowala sobie prawo do mnie. Ja raczej nie mialem takich zapedow. Dosc ze musialem zmienic siedzibe , kobieca czesc mnie ignorowala , to jeszcze i tak codziennie sie widzielismy i z zakochania wyszla wielka nienawisc. Mnie to zwisalo ale .... Nerwy sa i tak. Bez sensu. Kiedys ktos starszy mi powiedzial zesro seksu w pracy i w rodzinie.
| |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
|
| A no w sumie tak One czasami sobie za dużo wyobrażają po zwykłych gestach ( bez urazy do działających tu forumowiczek ) Wiem z autopsji jakie to męczące | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Juur 
|
| | Tylko zebym ja nie miał takich problemów:s | |
| |
 |
| |