seks podczas okresu |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 seks podczas okresu |
|
| czy kochacie sie ze swoimi partnerkami podczas gdy one maja miesiaczke ? jesli tak to czy nie obrzydza was to .pytam czysto teoretycznie. prosze o szczere odpowiedzi i bez zartow:P | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| nie mialem na to nigdy ochoty :O brrr | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Dziobax Dołączył: 27 Cze 2006 Posty: 25 | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| powiedz mi jak dokładnie wygląda okres bo moja panna jest zbyt delikatna zeby o tym mowic | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| Dziobax napisał/a: | powiedz mi jak dokładnie wygląda okres bo moja panna jest zbyt delikatna zeby o tym mowic |
ile ty masz latek ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| Dziobax napisał/a: | powiedz mi jak dokładnie wygląda okres bo moja panna jest zbyt delikatna zeby o tym mowic |
haha ha no mialo byc bez zartow:P | |
| |
 |
|
haha ha no mialo byc bez zartow:P | |
| |
 |
harold mckee 
|
| no moze chlpoak naprawde nie wie :p nie smiej sie :D:D:D | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| katarzyna napisał/a: | Dziobax napisał/a: | powiedz mi jak dokładnie wygląda okres bo moja panna jest zbyt delikatna zeby o tym mowic |
haha ha no mialo byc bez zartow:P |
no ok ok:) wiec jesli naprawde nie wiesz co to okres to napisz to wtedy ci wyjasnie ale prosze nie zgrywaj sie hehe zawsze jak tu siedze na tym forum to sie ogolnie usmieje hehehe:):) | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| Dziobax, najlepiej poszukaj sobie w Googlach, albo spytaj jakiejs dziewczyny | |
| |
 |
harold mckee 
|
| katarzyna :
bo nie raz jest smiesznie nie wiem czy czytasz wszystko | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| dobry marynarz to i morze czerwone przeplynie!!ja np uzywam prezerwatywy zeby sie nie ubrudzic, gorzej z posciela, czasami trzeba szorowac, szorowac, szorowac...
moja dziewczyna jak ma okres to mowi, ze "ciocia przyszla" | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| pablos84 napisał/a: |
moja dziewczyna jak ma okres to mowi, ze "ciocia przyszla" |
haha ja tez tak mowie:)
ale nigdy nie kochalam sie podczas okresu. moj facet zawsze mowi ze mu to nie przeszkadza ale jednak...jakos tak dziwnie ...moze kiedys sie przelamie:P | |
| |
 |
Dziobax Dołączył: 27 Cze 2006 Posty: 25 | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| no dobra koniec zartów ;P jak to mowią najstarsi górale " dobry koń nawet w błocie pociągnie" ale cóż... moze bym sie i nawet skusił na mały seksik podczas okresu ale moją panienke trapią wtedy okropne bole podbszusza | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| yyy... mi sie wydaje ze .. to z tym koniem to chodzi raczej o dupciie, i sex w ten sposob
a jesli chodzi o okres to raczej to odnosi sie do tego :
" prawdziwy zeglarz to i przez morze czerwone przeplynie" ale to tylko moja intepretacja | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| Ja bym sie nie brzydzil swojej dziewczyny, ale o oralu niech zapomni | |
| |
 |
|