problemik |
Autor | Wiadomość |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 problemik |
|
| hej pomozcie mi co to moze byc jak sie kocham ze swoja dziewczyna tak bez prezerwatywy to jest spoko nie ma wiekszego problemu tylko kochamy sie krutko bo ja koncze, jak mamy sie kochac z prezerwatywa to wogole nie moge jej załozyc na mojego ptaszka zreszta nawet jak mi to dziewczyna robi to tez sie nie da, a jak jakims cudem sie uda włozyc to jest bardzo wiodki i nie mozna sie kochac ,od czego to moze byc ???? | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| Jak to nie mozesz wlozyc, nie rozumiem? Prezerwatywa jest za ciasna czy cos? No ii niektorzy tak mają, ze zakladajac prezerwatywe ich erekcja po prostu traci na procentach...ale to chyba kwestia wprawy, musisz czesciej zakladac gume i doprowadzac sie do mocnej erekcji... | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| oprcz tego co powiedzial kolega wyzej .. moze uzywaj czegos .. co .. wiesz :> nawilza .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| ale zanim zaczne ja zakladac to mam dobra stoi sztywono ale tylko dojdzie do zakładania to juz sie zaczyna problem juz sporo razy to przerabiałem i za kazdym razem jest problem a uzywałem juz roznych prezerwatyw zawsze durex zaczynajac od classic do close fit albo extra safe i te ostanie sa najwieksze ale i tak nie dam trady zaraz mam wiotkiego | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| trojan napisał/a: | ale zanim zaczne ja zakladac to mam dobra stoi sztywono ale tylko dojdzie do zakładania to juz sie zaczyna problem juz sporo razy to przerabiałem i za kazdym razem jest problem a uzywałem juz roznych prezerwatyw zawsze durex zaczynajac od classic do close fit albo extra safe i te ostanie sa najwieksze ale i tak nie dam trady zaraz mam wiotkiego |
kiedys koleżanki koleżanka miala taki problem ze swoim facetem lubila sex oralny i on oczywiscie tez to lubil i znależli sposób założyc prezerwatywe ustami i muwiły że wtedy nie opadl | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| gorzej jak ona nie tolurej czegos takiego jak lod .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| na takie cos to sie napewno nie zgodzi a nie wiecie od czego tak moze byc | |
| |
 |
harold mckee 
|
| moze zle reaguje na ucisk .. bo prezerwatywa jednak daje takie wiesz uczucie ucisku | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| a moge to w jakis sposob poprawic bo kochac sie bez preze3rwatywy to juz nie juz raz mielismy problem a ona powiedziała ze tabletek nie bedzie brała | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| moze czesciej nakladaj sobie sam prezerwatywe sie przyzywyczaisz | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|