| Wasze pytania do płci żeńskiej |
| Autor | Wiadomość |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | Nie wiem jak to jest z wami (pytanie do kobiet) ale opisze pewna sytłację:
Jesteście z facetem kochacie się z nim (tracicie dziewictwo) no i nie wychodzi wam rozchodzicie się...pojawia się nowy facet i znów się kochacie...i pytanie jest takie..."nie żałujecie że straciłyście dziewictwo z 1 i nie wyszlo wam? |
ja akurat tak mialam:) szczerze to jak na dzien dzisiejszy nie żałuje ale żałowalam przez jakis czas!!! jak bylam z tym 2 i tamtego na zabuj pokochlama to żałowalam że on nie był tym pierwszym tym bardziej że ja bylam jego pierwsza:( | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 odp |
|
| | Dlaczego już nie żałujesz?Mogłabyś mieć tylko 1 partnera w życiu i być z nim na zawsze? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 |
|
| ja bym tak chcial .. ale wiem ze to nie mozliwe .. aczkolwiek sie zdaza | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | | Dlaczego już nie żałujesz?Mogłabyś mieć tylko 1 partnera w życiu i być z nim na zawsze? |
już nie żałuje bo teraz wiem że nie mam czego żałowalam gdy bylam z chlopakiem o którym myslalam poważnie bylismy ze soab 2 lata i planowalismy wspólne życie romawialismy o dzieciach małżenstwie i żałowalam że on nie był tym pierwszym i bylabym gotowa na to żeby to byl mój jedyny meższcztzna ale niestety nasze drogi sie rozeszły i teraz nie żałuje bo jaby to był mój pierwszy to jeszcze bardziej by bolalo!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 odp |
|
| Nie urywając też bym tak chciał... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 14 Gru, 2006 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | Nie wiem jak to jest z wami (pytanie do kobiet) ale opisze pewna sytłację:
Jesteście z facetem kochacie się z nim (tracicie dziewictwo) no i nie wychodzi wam rozchodzicie się...pojawia się nowy facet i znów się kochacie...i pytanie jest takie..."nie żałujecie że straciłyście dziewictwo z 1 i nie wyszlo wam? |
jej ja bym tak nie chciala... do tej pory mialam tylko jednego partnera seksualnego i chce na jednym zakonczyc.. chce byc w zupelnosci jego i tylko jego. no ale rozne rzeczy w zyciu sie zdarzaja jesli bym sie z nimrozstala to o ile bym sobie kogos znalzal to zapewne bym z nim spala ale zalowalabym tego ze to nie z nim ten pierwszy raz. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| nudno tu na forum:( piszcie może pomoge bo chce sobie popisac a nie chce pisac jakis głupot jak np. teraz pisze albo wypowiadac sie na tematy na kturych sie nie znam a z dnia na dzien nie wiem co pisac:( rozkrecmy to jakos :):) wkoncu jest wiele zagadek sexualnych kture chcielibysmy odkryc :):)
NAWIJAC BO ZWALA!!!!!!!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| | ja mam pytanko tylko troche z innej beczki jaki prezencik najbardziej by was zadowalał na gwiazdke | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| | trojan napisał/a: | | ja mam pytanko tylko troche z innej beczki jaki prezencik najbardziej by was zadowalał na gwiazdke |
hehe no ja sie ciesze z kazdego:) moj facet mi juz dal prezent:) zafundowal mi tipsy i kupil korale balsam do ciala i zel pod prysznic i reklamowke slodyczy bo wie ze je uwielbiam:)
bardzoi sie z tego ciesze . zreszta.....wszystko mnie cieszy co od neigo dostaje takze...:) pewnie twoja dziewczyna tez tak ma.cobys jej nie kupil bedzie zadowolona. takze biegem do sklepu:) | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 odp |
|
| | katarzyna napisał/a: | | trojan napisał/a: | | ja mam pytanko tylko troche z innej beczki jaki prezencik najbardziej by was zadowalał na gwiazdke |
hehe no ja sie ciesze z kazdego:) moj facet mi juz dal prezent:) zafundowal mi tipsy i kupil korale balsam do ciala i zel pod prysznic i reklamowke slodyczy bo wie ze je uwielbiam:)
bardzoi sie z tego ciesze . zreszta.....wszystko mnie cieszy co od neigo dostaje takze...:) pewnie twoja dziewczyna tez tak ma.cobys jej nie kupil bedzie zadowolona. takze biegem do sklepu:) |
nie każda dziewczyna tak ma... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
max1111 Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 20 | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| | Ciekawe jak to jest ze dziewczyny z forum sa takie nazwijmy to idealne a te nasze nie sa do konca takie cudowne? | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| Bo wszyscy prawdziwi forumowicze to ludzie kultury | |
| |
 |
max1111 Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 20 | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| To ja nie jestem . Wszystko pasuje nic nie jest zle kazda rzecz cieszy co za pieprzenie.
| |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| | max1111 napisał/a: | To ja nie jestem . Wszystko pasuje nic nie jest zle kazda rzecz cieszy co za pieprzenie.
|
phe no ja sie ciesze ze w ogole cos kupil hehe lepsze "cos" niz nic...........:) hihi no ale moze akurat w moj gust trafia bo dlugo sie znamy i wiemy chyba wszystko o sobie | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| | o ja!! wlasnie misie cos przypomnialo.....!!!! kiedys jak jeszcze nie bylam z moim facetem tylko sie przyjkaznilismy on czesto mi kupowal prezenty i wtedy nigdy ale to nigdy nie trafial w moj gust...i pamietam taka sytuacje ze (az wstyd sie przyznac jaka okropna bylam) on mi kupil jakas kamionke na meble (ja niecierpie takich rzeczy) podziekowalam mu a jak przyszlam do domu to wlozylam to do szafy a po kilku tygodniach wyrzucialm....ale mi teraz wstyd wlaasnie mi sie to przypomnialo... ze bylam taka beee he ale bylo jakies 3 lata temu takze juz wyroslam z wyrzucania prezentow:P | |
| |
 |
| |