Zrobiłem coś (chyba) złego |
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| troche brak mi slow ... :O | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| A wydawało sie że takie żeczy dzieją się w kiepskich telenowelach brazylijko-argentyńkich | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| ta ... a to polska rzeczywistosc heheeheh | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| No w zasadzie jak ci było lepiej z tym kolegą niż z dziewczyną to w czym problem? Dziewczyna cię zostawiła, zakręć się koło kolegi - zawsze to jakieś nowe doświadczenia. Mam tylko nadzieję, że laska z zemsty nie rozgada wszystkim o twoich skłonnościach, bo może być nieciekawie | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| zolo a ja Ci szczerze wspolczuje...bardziej Tobie niz tej dziewczynie, ona to jakos przezyje i wkoncu zapomni, a za Tobą to sie bedzie ciagnac do konca zycia. Fakt ze popinales swojego kolegę za przeproszeniem k***a w dupe...to dla mnie nie Pojęte w ogole i az sie dziwie ze wy takich slow delikatnych uzywacie. po imieniu bym nazwał...PATOLOGIA ! | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 odp |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | zolo a ja Ci szczerze wspolczuje...bardziej Tobie niz tej dziewczynie, ona to jakos przezyje i wkoncu zapomni, a za Tobą to sie bedzie ciagnac do konca zycia. Fakt ze popinales swojego kolegę za przeproszeniem k***a w dupe...to dla mnie nie Pojęte w ogole i az sie dziwie ze wy takich slow delikatnych uzywacie. po imieniu bym nazwał...PATOLOGIA ! |
ja tego nawet nie komentuje... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| hehe bo czasem nie ma co | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| zola napisał/a: | no właśnie,a z nim było mi lepiej, czulem wiecej przyjemnosci i podniecenia |
co do faktu ze z facetem bylo ci dobrze a raczej lepiej niz z dziewczyna. wiesz jakby nie patrzec podczas sexu analnego stymulujesz prostate czyli tzw meski punkt G wiec dlatego nawet zagorzaly hetero moze odczuwac rozkosz z sexu z facetem. jednakze jezeli sprawialo ci przyjemnosc dotykanie go, nie wiem moze sie calowaliscie, lezeliscie kolo siebie -> ogolnie jezeli caloksztalt cie podniecal to dobrze zrobiles, wiesz nawet jezeli nie jestes 100% gejemj tylko jest to kwestia jakiegos okresu czasu to lepiej wg mnie sprobowac niz zalowac ze sie nie sprobowalo a jak nie wypali z facetami to co za problem wrocic do kobiet -> jedna rybka w stawie :]
pozdrawiam | |
| |
 |
|