Moje Wędzidełko idzie bardziej w lewą stronę...;// |
Autor | Wiadomość |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 Moje Wędzidełko idzie bardziej w lewą stronę...;// |
|
| Witamm!! Ostatnio sie zastanawialem dlugoo i moje wedzidelko chyba naprawde idzie bardziej w lewą strone i przez to moj zoladz tez jest skierowany bardziejj w lewą stronę...jak to zwalczyc, zeby zoladz byl rowny i zeby wedzidelko szlo na rowni a nie bardziej w ktoras strone. Boje sie ze z biegiem czasu wedzidelko caly czas bedzie szlo bardziej w jedna strone i zoladz bedzie przekzywiony w lewo..ehh...pozdrawiam, | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
|
harold mckee
Wiek: 35 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| juz pisales o tym chyba gdzies indziej :> | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
|
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| moglby sie ktos wypowiedziec... | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
harold mckee
Wiek: 35 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| rozmawialismy juz na ten temat :> | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
|
|