srodki nawilzajace |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 srodki nawilzajace |
|
| mam problem. otoz ostatnio podczas stosunkow z moich chlopakiem odczuwam bol... tak jakby mała byla sucha...eee niewiem o co chodzi ale jestem podniecona etc wszystko jest ok. chcialam sie poradzic was czy sa jakies srodki nawilzajace niewiem jakies lubrykanty czy cus.. wazelina oliwka etc i gdzie to sie kupuje jakiej firmy sa najlepsze i cena mniej wiecej. bardzo prosze o odpowiedzi z gory dziekuje forumowiczom): | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| Ja i moja partnerka nigdy nie mieliśmy problemów z nawilżeniem ale widziałem że Durex oferuje specjalne nawilżacze (opcja czerwona lub niebieska ) Widzę że zakupy robisz w Realu (tak jak ja ) to poszukaj na półkach z prezerwatywami.. tam własnie to widziałem. Nawet przeczytałem pół etykiety ale przegoniły mnie złowrogie spojrzenia starych bab które dawno zapomniały co to sex <wrr> | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| ja rowniez proponuje abyscie moze zaczeli uzywac prezerwatyw ze spacjalnym nawilzeniem
mam nadzieje ze ten bol ustapi :*** | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| hehe Little miscomunication ;p Mówiłem o żelu w buteleczce firmy Durex nie o prezerwatywach | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| a ja o prezerwatywach | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | a ja o prezerwatywach |
wlasnie chodzi mi zeby bez gumki sie kochac.nie lubimy prezerwatyw...ble | |
| |
 |
|
| skywalker napisał/a: | hehe Little miscomunication ;p Mówiłem o żelu w buteleczce firmy Durex nie o prezerwatywach |
dzieki za rade a wiesz moze ile to kosztuje? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| katarzyna napisał/a: | harold mckee napisał/a: | a ja o prezerwatywach |
wlasnie chodzi mi zeby bez gumki sie kochac.nie lubimy prezerwatyw...ble |
to niebezpieczne !! | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| harold mckee napisał/a: | katarzyna napisał/a: | harold mckee napisał/a: | a ja o prezerwatywach |
wlasnie chodzi mi zeby bez gumki sie kochac.nie lubimy prezerwatyw...ble |
to niebezpieczne !! |
no ale ja nie mowie ze kochamy sie bezzabezpieczenia:P | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 18 Gru, 2006 |
|
| aha no chyba ze tak | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| katarzyna napisał/a: | skywalker napisał/a: | hehe Little miscomunication ;p Mówiłem o żelu w buteleczce firmy Durex nie o prezerwatywach |
dzieki za rade a wiesz moze ile to kosztuje? |
http://www.durex.pl/rekwizyty_zel_nawilzajacy.html -> tu możesz o tym poczytać. A koszt wynosi około 15 zł za 50 ml | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| ja wlasnie planuje to kupic przed swietami, chce zeby moja dziewczyna poczula ze te swieta moga byc naprawde magiczne | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| koleżanka używala i bardzo sobie chwalila wiec też polecam:) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| bardzo dziekuje Wam wszystkim:) | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| Ależ nie ma za co :*:*:* | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
|