Zrobiłem coś (chyba) złego |
Autor | Wiadomość |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| Powiem jej ze musimy sie rostac i takie tam ale o tym jej nie powiem. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| a może twoja dyupcia jest szalona??? i np.na trójkacik sie zgodzi???
a biseksualizm to nic złego:):):): życze by wszystko dobrze sie ułożylo | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
zola 
|
| moja dziewczyna jest szlona ale nie wiem czy do tego stopnia,lubi tez jego bo kiedys z nim była | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| paulinka napisał/a: | a może twoja dyupcia jest szalona??? i np.na trójkacik sie zgodzi???
a biseksualizm to nic złego:):):): życze by wszystko dobrze sie ułożylo |
jaki masz dzis dobry humorek hehe
przylaczam sie do zyczen ! | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| Trójkącik :D:D Zawsze mażyłem o trójkąciku Tylko ze ja i 2 panienki :D Nowy rok sie zbliża więc może czas rozpocząć nowy rozdział w życiu W każdym razie i ja sie przyłanczam do życzeń | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| trójkacik gdy sa 2 babki super sprawa
ale z 2 facetami nie prubowalam ale wkoncu tez może byc cudnie:):):)
ja jak krecilam 1 raz w życiu z dziewczyna też czu;lam sie dziwnie a jak powiedzialam o tym chlopakaowi z którym krecilam to powiedział że pisze sie na trujkacik!!!!!! ale akurat trujkacik wyszedł z chlopakiem koleżanki:):):) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| Paulinka ja widze ze Twoje zycie jest naprawde pelne wrazen nie raz to az zazdroszcze | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
zola 
|
| Juz wie. Pa Pa | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| Szybki jesteś... A powiesz nam jak zareagowała? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
zola 
|
| Zamurowało ją, powiedziała ze to koniec i wyszła | |
| |
 |
|
| zola napisał/a: | Zamurowało ją, powiedziała ze to koniec i wyszła |
długo z nia byłes ? kochałes?
nie łam sie bedzie dobrze życie jest długie i piekne jeszcze nie raz poczujesz sie jak w raju
wydajesz sie młoda osóbka wiec sie baw i tylko sie nie załamuj nie popadaj w alkocholizm czy narkomanie pamietajk to nie ma sensu!!!!
na poczatu może byc ciezko ale przebywaj ze znajomymi nie siedz sam i ciesz sie życiem tak jak masz na to ochote!!!!!
skoro i ty i kolega chcecie to robic to róbcie to wkoncu to wasze życie wasze genitalia i mo.żecie z nim robic co chcecie!!!!!!
ps.tylko nie odnos sie z tym za bardzo wkoncu Polskie społeczenstwo nie jest zbytnio tolerancyjne i łatwo mozna zabki stracic!!!!!!
powodzenia na nawej drodze życia :*:*:* buziaczki pamietaj:
CIESZ SIĘ KAŻDĄ CHWILĄ BO TE WSPANIAŁE MŁODE LATA SZYBKO PRZEMINĄ | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
skywalker 
|
| Odważny jesteś... A skonsultowałeś swoją decyzje z kolegą? On mógłby mieć coś przeciwko... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
skywalker 
|
| paulinka napisał/a: | zola napisał/a: | Zamurowało ją, powiedziała ze to koniec i wyszła |
długo z nia byłes ? kochałes?
nie łam sie bedzie dobrze życie jest długie i piekne jeszcze nie raz poczujesz sie jak w raju
wydajesz sie młoda osóbka wiec sie baw i tylko sie nie załamuj nie popadaj w alkocholizm czy narkomanie pamietajk to nie ma sensu!!!!
na poczatu może byc ciezko ale przebywaj ze znajomymi nie siedz sam i ciesz sie życiem tak jak masz na to ochote!!!!!
skoro i ty i kolega chcecie to robic to róbcie to wkoncu to wasze życie wasze genitalia i mo.żecie z nim robic co chcecie!!!!!!
ps.tylko nie odnos sie z tym za bardzo wkoncu Polskie społeczenstwo nie jest zbytnio tolerancyjne i łatwo mozna zabki stracic!!!!!!
powodzenia na nawej drodze życia :*:*:* buziaczki pamietaj:
CIESZ SIĘ KAŻDĄ CHWILĄ BO TE WSPANIAŁE MŁODE LATA SZYBKO PRZEMINĄ |
Pewnie ze tak Za 10 lat panienka będzie sie z tego śmiała a ty jeszcze bardziej | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zola 
|
| Byłem z nia ok roku, poznalismy sie w sylwka | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| naprawde wspolczuje tej dziewczynie...no ale coz ppradzic...skoro bylo ci lepiej z nim niz z nia to co tu duzo mowic po co marnowac sobie czas/........tylko zebys nie zalowal.POZDRAWIAM | |
| |
 |
|