Zrobiłem coś (chyba) złego |
Autor | Wiadomość |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 Zrobiłem coś (chyba) złego |
|
| Czsc, na ostatniej imprezie gdy bylismy troche juz "nie mrawi" podszedł do mnie moj kolega/przyjaciel i powiedział ze chce sie ze mna kochac!wywaliłem mu ale za jakąs godzine podszedł znowu i zaczoł mnie obmacywac w miejscach intymnych, poslismy do innego pokoju zamknelismy sie, no i jakos tak wyszło ze zaczołem go pchac w tylek on mie. I co jest najgorsze to ze bylem bardziej podniecony i zaspokojony niz z moja dziewczyna. Znamy sie juz pare ładnych lat walilismy sobie czasamim konika, ale takie cos niewiem dlaczego zrobilem. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| pomysl sobie co bedzie za pare lat jak bedziesz miał juz zone dzieci ciekawe co bedzie jak sobie o tym wspomnisz. Zawstydzisz sie sam ze sobą. Moim zdaniem wybierz sobie co Ci bardziej odpowiada.
nie zapomnij że żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| no właśnie,a z nim było mi lepiej, czulem wiecej przyjemnosci i podniecenia | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| no fakt ze to troszke nienormalne hehe ale ja nie widze w tym nic zlego kolega wyzej ma racje | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| nawet fajne bylo dotykanie og w rozne miejsca, on ma takiego duzego 18/15,5. Cyba chcem to zrobic z nim jeszcze raz ale nie wiem jak mam mu to powiedziec, jakos unikamy tego tematu, no i jak mam o tym powiedziec mojej dziewczynie(napewno mnie zuci) | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 odp |
|
| jak dla mnie masakra dziewczyna się załamie... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| zola napisał/a: | nawet fajne bylo dotykanie og w rozne miejsca, on ma takiego duzego 18/15,5. Cyba chcem to zrobic z nim jeszcze raz ale nie wiem jak mam mu to powiedziec, jakos unikamy tego tematu, no i jak mam o tym powiedziec mojej dziewczynie(napewno mnie zuci) |
nie da sie ukryc napewno Cie rzuci .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| A po jaką cholere jej mówić?? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
|
| z czasem pewnie i tak sie wyda ... no ale fakt faktem mozna jej darowac ta dobra nowinke | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| Zbłądziłeś mój drogi , poprostu jesteś biseksualny | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| raczej sie wyda bo ten kolega jest naszym przyjacielem | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| no to chyba musisz szukac sobie nowej dziewczyny ... :] o ile twoja obecna nie spali cie u wszystkich :] | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 odp |
|
| Po co dziewczyny może boyfrienda? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| narazie nikogo nie szukam, dzis powiem o tym mojej dziewczynie i zobaczymy co bedzie | |
| |
 |
lumfr Dołączył: 08 Wrz 2006 Posty: 65 Skąd: Marek | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| oblesne .... szkoda dziewczyny =/ zerwij z nia ale nie podawaj powodu przeciez ona si zalamie | |
| |
 |
|