| >>>...jak Bierzecie przysznic...<<< |
| Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 odp |
|
| yeah... a najlepiej razem z dziewczyną.... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | yeah... a najlepiej razem z dziewczyną.... |
SuRe, | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| no i co tu wiecej dodac ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Czw 14 Gru, 2006 |
|
| | harold mckee napisał/a: | co niektorzy spia na golasa hehe ale wtdy to w ogole moze ktos wejsc |
i co z tego, zobaczy cos czego w zyciu nie widzial? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 14 Gru, 2006 |
|
| | mnie np krepuje jakby miala zobaczayc moje penisa mama czy tata czy siostra... nie wydaje mi sie to jakies takie oczywiste ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 |
|
| [quote="harold mckee"]mnie np krepuje jakby miala zobaczayc moje penisa mama czy tata czy siostra... nie wydaje mi sie to jakies takie oczywiste ...[/quote]
Nie no wiadomo przed mamą czy siostrą to wiadomo ze chyba każdy by sie wstydził ale przed ojcem? Nie widziałeś nigdy penisa ojca? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 |
|
| | widzialem .. ale i tak jest to dla mnie krepujace .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 |
|
| :O:O ja nigdy nie widzialam penisa mojego taty | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| nie dziwie sie dlaczego | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| | wg mnie ogolnie w polsce nagosc jest tematem tabu nawet w najblizszej rodzinie, w skandynawii juz od malego dziecka jestes z tym oswajany co prawda jest to skutek saun ktore wieksozsc chyba ma w domu lub chodzi na takowe u nas jest jeszcze stary swiat i troche minie zanim sie to zmieni. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| | Nie chciałbym wejść do sauny z moją matką i siostrą :/ | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| | skywalker napisał/a: | | Nie chciałbym wejść do sauny z moją matką i siostrą :/ |
ale zkilkoma innymi dzieffczynami taaaak | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| To to co innego Wystarczyły by mi 2 Jeśli byłoby więcej nie wiedziałbym gdzie patrzeć a tym bardziej do której wsadzać <lol2> | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| hehehehehe :D:D daj spokoj szalona glowa | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| Tak by Cie wyniańczyły że byś zgłupiał do cna tej wyliż tej wyliż | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
| |