HELP ME:( |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | 5,8 srednica to Duzaa co ty Gadasz, cos Ci sie pomylilo, a mozna za pomoga srednicy obliczyc obwod tak apropos?:D bo wiem jaka mam srednice ale obwodu nie mierzylem ;p |
O czym Wy mowicie penis ktory mialby 6 cm srednicy musialby miec okolo 20 cm obwodu!! Wy cos mylicie, nie obwod tylko srednica, srednica normalnej prezerwatywy durex( na gumce) wynosi okolo 3.5 cm | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| srednica to 4,45 .. obwod okolo 14 .. wiec wiesz .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| ja mam srednice 4,2 wiec wydaje mi sie ze jest oke:D | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | ja mam srednice 4,2 wiec wydaje mi sie ze jest oke:D |
No wlasnie, wiec jak tamten napisal o srednicy 58 mm i ze jest za duza no to lol nic dziwnego^^
Btw. kto to jest wujek penis?? zauwazylem, ze koles ma jakas manie na punkcie olbrzymek mierzacych po 190 cm, nie wiem gdze on widzial takie kolosy jako modelki^^ ale nawet jakby to panna z takim wzrostem nie wyszlaby na zaden wybieg chyba ze do cyrku, pracuje z modelkami i wiem, ze on musza byc wysokie minimum 170-do maksimum 182-3 cm ale 190?? lol | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| Krykietos napisał/a: | xxxbamboxxx napisał/a: | ja mam srednice 4,2 wiec wydaje mi sie ze jest oke:D |
No wlasnie, wiec jak tamten napisal o srednicy 58 mm i ze jest za duza no to lol nic dziwnego^^
Btw. kto to jest wujek penis?? zauwazylem, ze koles ma jakas manie na punkcie olbrzymek mierzacych po 190 cm, nie wiem gdze on widzial takie kolosy jako modelki^^ ale nawet jakby to panna z takim wzrostem nie wyszlaby na zaden wybieg chyba ze do cyrku, pracuje z modelkami i wiem, ze on musza byc wysokie minimum 170-do maksimum 182-3 cm ale 190?? lol |
porozmawiaj z nim na priv.. wujek wyglasza tylko wlasne teorie .. nie wlacza sie za bardzo w dyskusje .. ale poczytnosc ma - to trzeba mu przynac | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 odp |
|
| A czy wiara z forum spotyka się na jakimś czacie czy coś? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 Re: odp |
|
| Strikerx napisał/a: | A czy wiara z forum spotyka się na jakimś czacie czy coś? |
nic o tym nie wiem .. jestem tu codziennie hehe nie slyszalem o tym .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
123abc [Usunięty] | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| . ( sorka ale nie wiem jak sie usuwa posta) | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| masz tam u gory na tematem, edytuj lub usun ;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
chlopak84 Wiek: 39 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 44 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 |
|
| Ja średnice mam 4,8 cm | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 |
|
| 123abc napisał/a: | chyba ciezko bedzie (obwod 10cm) ale jezeli ktos by znal jakies to niech poda nazwe |
twoja średnica to 3,19 wiec na takja poszukaj gumek | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 |
|
| 123abc napisał/a: | Witam!
mam malego penisa (13-14cm) w sumie nie przeszkadza mi to wielce ale jest on wąski.. ostatnio probowalem zalozuc prezerwatywe (zwykla durex czekoladowa 58mm śr.) i .... i gumowy pierścionek w miare sie trzymal ale prezerwatywa na dlugosci penisa byla luźna.. w sumie tylko to mnie niepokoi .. gdyby pasowaly prezerwatywy by nie bylo problemu
czy są jakieś mniejsze prezerwatywy albo co ? |
to obwód na jaki pasuje to 18.21 wiec musiałes wziasc jakas xxl raczej bo 18 obwodu to nie jest sredni rozmiar wiec po prostu poszukaj mniejszych!!!! podziel swój obwód penisa przez 3.14 a wydzie ci podwójny promien a wiec srednica:) np:
ob=15
15:3.14=4.78 srednica policzona
buzka :* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 |
|
| srednica pomnozona przez 3 daje nam obwod rzeczywisty? Dobrze mowie?...Jesli tak to ja mam prawie promorcjonalne wymiary xD ; P hehe | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | srednica pomnozona przez 3 daje nam obwod rzeczywisty? Dobrze mowie?...Jesli tak to ja mam prawie promorcjonalne wymiary xD ; P hehe |
nie ... srednica pomnozona o 3,14 - PI - daje nam pelen obraz tego co masz | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| harold mckee napisał/a: |
nie ... srednica pomnozona o 3,14 - PI - daje nam pelen obraz tego co masz |
dokładnie:) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
|