| jakie najbardziel lubicie pozycje???? |
| Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 |
|
| Tak naprawde lepiej zeby sie nie dowiedzial | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 |
|
| | czy ta pozytcja przypomina troche pieska ? :> | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| Nie. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
|
| Ok. ZoNA mi kazala powoedziec . Pozycja na zabe .
Ona lezy , on lezy, jemu lezy a ona RECHOCZE. | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 |
|
| Faktycznie The Besciarska | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 |
|
| | roboMOD napisał/a: | Ok. ZoNA mi kazala powoedziec . Pozycja na zabe .
Ona lezy , on lezy, jemu lezy a ona RECHOCZE. |
to zes zablysnal | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 |
|
| | roboMOD napisał/a: | Ok. ZoNA mi kazala powoedziec . Pozycja na zabe .
Ona lezy , on lezy, jemu lezy a ona RECHOCZE. |
:* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
speak1000 Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 1 | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 do paulinki |
|
| [quote="paulinka"]cos te chlopaki nie chcetne do pisania oj niedobre!!!!!!!!!! chcialam taki sam temacik założyc mam nadzieje że jak sie o nim przypomni to chlopcy cos popisza
i możecie napisac jak to jest na hiszpana bo takiej nazwy nie kojarze [/
Paulinko, na hiszpana to jest chyba tak:rączkami ściskasz piersi do siebie, a między nie wkłada się penisa, spróbujquote] | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 Re: do paulinki |
|
| | speak1000 napisał/a: | | Paulinko, na hiszpana to jest chyba tak:rączkami ściskasz piersi do siebie, a między nie wkłada się penisa, spróbuj |
DZIEKUJE | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| to jest naprawde fajne | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| | Harol to Ty nie wiedziales jak to jest na Hiszpana? a wiesz jak jest po Grecku?;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| mnie nie obchodza nazwy pozycji pewnie ich uzywam ... a nawet nie wiem co to :O hehe... wiec nie musze byc chodzaca encyklopedia zalezy mi na doznaniach i wrazeniach | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| <OK> | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
|
| | xxxbamboxxx napisał/a: | <OK> |
ciesze sie ze zgadzasz sie ze mna bez reszty | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
kasjusz Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 4 | Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 |
|
| na zabe jest super moja kochanie lubi tesh:)))))
na zabe jest prawie tak samo jak od tylu ale twoje kochanie lezy prawie na brzuchu i troszeczke ma wypiety kuferek:))))jest bardzo sympatycznie i ta pozycja jest lubiana przez dwie trony zorowno prze zenska jak i meska:)))ja uzywam tej pozycji do zakonczenia stosunku bo bardzo mnie podnieca i ulubia ja.ogolinie jestem na bardzo TAKKK:)))polecam | _________________ kazi | |
| |
 |
| |