Wędzidełko Rośnie w Okresie Dojrzewania? |
Autor | Wiadomość |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 Wędzidełko Rośnie w Okresie Dojrzewania? |
|
| No wlasnie, czy wedzidelko jeszcze w okresie dojrzewania rosnie?. Bo gdy mam wzwod to moje wedzidelko jest strasznie napiete;p no moze nie az tak bardzo ale jest napiete, ono jest takie chude strasznie i czasem az sie boje czy nie pęknie, dlatego zastanawiam sie czy podczas okresu dojrzewania ono jeszcze rosnie?;] Moze mi sie wydaje ze jest takie chude, ale czasem mnie to zastanawia;] | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| powiem Ci szczerze ze nie wiem .. ale napewno .. podlega rozciagnieciu ! | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| Podlega rozciagnieciu, to tak jakby stalo sie wieksze;] | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | Podlega rozciagnieciu, to tak jakby stalo sie wieksze;] |
tak, ale na skutek twojej pracy - mam na mysli rozciaganie go | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| No, rozciagam je pewnie. Nie wiem czy mi sie wydaje ze moje wedzidelko jest takie jakis wąskie czy kazdy takie ma, masz moze jakies fotki zebym sobie zobaczył jak to wyglada normalnie u innych? nigdzie nie moge znaelsc takiego dokladnego wygladu wedzidelka, | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
|
| na tym forum jest przeciez galeria .. poszukaj sobie | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| ta Galeria jest Suxxxx... | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
|
| nie wydaje mi sie | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| A mnie takk, wcale mi sie nie podoba... | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
|
| a to niby dlaczego ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| Dobra nie dyskutujmy tutaj o galerii tylko o tym co jest w temacie... | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
|
| to napisz mi to na priv ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 11 Gru, 2006 |
|
| NIkt wiecej sie nie wypowie w tej kwestii ?;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 11 Gru, 2006 |
|
| forum ucichlo ! | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|