Poped seksualny |
Autor | Wiadomość |
stebat7 Dołączył: 26 Lis 2006 Posty: 2 Skąd: z domu | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 Poped seksualny |
|
| Witam!!!
Czy macie czasami tak ze nie czujecie zadnej chceci na seks? Czasami chcialbym doslownie miec trzy partnerki a czasami jestem taki nijaki. I zaznaczam, ze nie jest to kwestia zlego dnia bo to trwa nawet kilka dni. Jak jest z wami? | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| Ehh...Glupi Temat;/ a czy zawsze musisz miec ochote na sekss, takk my tez czasem nie mamy na to ochoty, | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 odp |
|
| To normalne i nie chodzi tylko o seks... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | Ehh...Glupi Temat;/ a czy zawsze musisz miec ochote na sekss, takk my tez czasem nie mamy na to ochoty, |
dlaczego zaraz glupi ? moim zdaniem normalny -.-
oczywiscie ze sa takie dni to normalne .. znowu jakby Ci sie caly czas chcialo uprawiac sex to se pomysl co to by bylo idziesz ulica i tylko myslisz o pipce hehe - i taki dni tez sa hehe | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| to chyba normalne że nieraz jest gorszy dzien i sie nie chce chodz u mnie to żadkosc ze 2-3 dni w miesiacu zdarzy sie tak jak jestem zmeczona albo na kacu.... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| omg hehehe powaznie ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| btw: Harold wiesz jak Paulinka wyglada?, Bo ja chetnie bym z nia zgrzeszył:P dobre ciaŁko ma kolezanka | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
|
| wiem .. ale nie jestem upowazniony do udzualania takich informacji, nie masz na co liczyc znaczy napewno nie odemnie .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| harold mckee napisał/a: | wiem .. ale nie jestem upowazniony do udzualania takich informacji, nie masz na co liczyc znaczy napewno nie odemnie .. |
DO Jakich informacjii, o czym mowisz? | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| poczulam sie zawstydzona i prosze nie gadajcie na mój temat dziekuje :* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
|
| hehehe :D:D ja tylko odpowiadam na pytanie .. nic wiecej o Tobie nie napisalem | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| ;pp | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | harold mckee napisał/a: | wiem .. ale nie jestem upowazniony do udzualania takich informacji, nie masz na co liczyc znaczy napewno nie odemnie .. |
DO Jakich informacjii, o czym mowisz? |
no jesli chodzi i Jej wyglad czy fotki o to mi chodzilo tylko | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| a to ja mam jej chyba z 15 fotek i wiem jak wyglada ;p yo | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 odp |
|
| ......... | |
| |
 |
|