Ma ktoś coś dobrego :P? |
Autor | Wiadomość |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| .................. | | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| z kacis to znam | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| to duzo amatorksich fotek mozna sobie popaytzrec jako fotki pogaldowe:P
fajny podizał na państwa narodowości itp.
http://www.abadboy.com/amateur/ | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| lusak napisał/a: | jesli ktos z was ma kabel to tu jest adres stronki na ktorej sa i zdjecia i filmy za darmo !!!! niektore sa super
http://www.freewebs.com/fisicom/
|
znalazlem kilka ciekawych | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | |
| |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| MAM PYTANIE CZY TU SĄ SAME GEJE ??????????????? znaczy nic do was nie mam ( tylko prosze nie adoptujcie dzieci , a te parady są wam potrzebne , wyluzujcie ) z góry dzięki , a jak was pientnujem zawsze macie HOLANDIE | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| NOWAK napisał/a: | MAM PYTANIE CZY TU SĄ SAME GEJE ??????????????? znaczy nic do was nie mam ( tylko prosze nie adoptujcie dzieci , a te parady są wam potrzebne , wyluzujcie ) z góry dzięki , a jak was pientnujem zawsze macie HOLANDIE |
chyba mamy kolejnego urzytkownika domagajacego sie BANA | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naprawde , ja jestem tolerancyjny itp. jak ktoś poczuł sie urazony no to trudno , ale to jest forum i kazdy moze dac tu swe zdanie ;( tak mysle , i powinienes uszanowac me zdanie | |
| |
 |
harold mckee 
|
| opinie mozna wyrazac normalnie a nie uzywajac dziwnych epitetow .. jakbys poczytal moje posty to bys wiedzial ze jestm tolerancyjny ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| SORRY moze jestem w penym stopniu uprzedzony , ale toleruje ( do pewnego stopnia ) i to się liczy ;D | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 odp |
|
| NOWAK napisał/a: | MAM PYTANIE CZY TU SĄ SAME GEJE ??????????????? znaczy nic do was nie mam ( tylko prosze nie adoptujcie dzieci , a te parady są wam potrzebne , wyluzujcie ) z góry dzięki , a jak was pientnujem zawsze macie HOLANDIE |
Z tym się akurat zgadzam, ludzie homoseksualni nie powinni adoptować dzieci... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| No nie Powinni, ja rowniez tak uwazam, krzywda tylko dla dziecka. | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| A czy jak sie oglada obrazki z chlopakami ktorzy sie onanizuja i kochaja i pokazuja nago to od razu sie jest gejem?? Ja mysle ze nie. g... to styl zycia ktory z ktorym nie kazdy sie musi zgodzic. To jest czasem polityka. Ja nie jestem za adopcja dzieci, a nawet jestem za wchodzeniem w pary hetero bo nawet ktos z odczuciami homo moze wspolzyc z dziewczyna i miec dzieci. Przyklad?? troche ekstremalny ale film "czas ktory pozostał" pozatym sam znam ludzi ktorzy kiedys byli gejami a teraz maja rodziny:)
pozdro | _________________ lusak5@wp.pl | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| lusak napisał/a: | A czy jak sie oglada obrazki z chlopakami ktorzy sie onanizuja i kochaja i pokazuja nago to od razu sie jest gejem?? Ja mysle ze nie. g... to styl zycia ktory z ktorym nie kazdy sie musi zgodzic. To jest czasem polityka. Ja nie jestem za adopcja dzieci, a nawet jestem za wchodzeniem w pary hetero bo nawet ktos z odczuciami homo moze wspolzyc z dziewczyna i miec dzieci. Przyklad?? troche ekstremalny ale film "czas ktory pozostał" pozatym sam znam ludzi ktorzy kiedys byli gejami a teraz maja rodziny:)
pozdro |
SKoro mowisz, ze byli GEJAMI to znaczy ze bylo ich conajmniej dwóch. Niezly masz fart, bo ja nie znam zadnego Geja, choc mam kumpla ktory sie tak zachowuje ;P | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
|