Masturbacja w związku, rzeczą nienormalną? |
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| a slinisz sie jak na nia patrzysz ? kurcze jak mi nie raz cieknie slina to nie uwierzycie | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | a slinisz sie jak na nia patrzysz ? kurcze jak mi nie raz cieknie slina to nie uwierzycie |
Nie, ale jestem czasem taki napalony ze mam chec do niej podejsc, scisnac ja za poslany i zanurzyc buzie w jej dekold...mMmm.. | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| to ja chyba wole nadmiar sliny niz takie skecze | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| N O R M A L K A - ale jak ma sie LACHONA to lepiej z lachonem chyba ze sie sfoszy | |
| |
 |
harold mckee 
|
| NOWAK napisał/a: | N O R M A L K A - ale jak ma sie LACHONA to lepiej z lachonem chyba ze sie sfoszy |
czlowiek jest beznadziejny .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| czemu tak sądzisz .................................. sory ale mi sie coś zdaje ze masz cos do mnie bo wyraziłem swą opinie o GEJACH - sorry takie jest moje zdanie , nie musisz mnie za to piętnowac , jestes gejem ok , uszanuj me zdanie człowieku | |
| |
 |
harold mckee 
|
| nie jestem gejem .. tak dla twojej wiadomosci hehe..
nie pietnuje Cie wcale.. tylko sposob w jaki wypowiadasz sie tu jest ponizej krytyki ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| i czy to jest złe co o nich mówie , to jet prawda , to co ty myslisz o gejach ????????????????????????????? o ciekawe , bys im zezwalał na adopcje ?????????????????????????????????????? | |
| |
 |
harold mckee 
|
| nie chce mi sie pisac non stop to samo poczytaj poprzednie posty ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| no właśnie ....................................................... to koniec dyskusji ;D ;D | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| dla mnie moze trwac .. tylko poprostu mowie co i jak, bo juz to zostalo poweidziane wczesniej ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| mozesz powturzyc ........................................ | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 odp |
|
| ehm.... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 |
|
| Ja uważam, ze masturbacja w związku jest spoko:)
czasami jest tak, ze nie ma za wiel czasu, albo za drzwiami są inne osoby, lub powiedzmy ze dziewczyna nie moze, bo costam, to zawsze siadam na niej, ona zdejmuje staniczek i jedną reką mnie masturbuje, a drugą masuję jądra, po czym spuszczam sie jej na piersi.
Poza tym ona uwielbia mnie zadowalac w ten czy inny sposób, robimy to nawet codziennie.
Bo nie zawsze na seks jest czas i miejsce, po prostu czasami brak prywatności.
Pozdro | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 |
|
| heroes84 chyba troszke nie wiesz co to masturbacja to jest jak sam sobie robisz dobrze | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|