MAJTKI!!! |
Autor | Wiadomość |
serge Dołączył: 24 Wrz 2006 Posty: 14 Skąd: znikąd | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 MAJTKI!!! |
|
| Nie wiedziałem, gdzie wklepać ten temat, ale mam kurde taki problem, że nie mogę znaleźć dla siebie odpowiednich GACI! A to uciskają w pachwinach, a to są takie ciasne, że fiut boli i trzeba sobie czasem w kiblu wacka poprawić. Najgorsze jest to, że nie zawsze można. Bokserek nie za bardzo lubię, ale jeśłi macie swoje jakies ulubione MAJTASY, to polećcie firmę? :/ jakoś wszystkie majtki wydają mi się ciasne. AHA! Jestem szczupły, powiedziałbym nawet bardzo szczupły, żeby nie było. | _________________ Profilaktyka, ludzie!
PAMIĘTAJCIE O TYM! | | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| no a nie myslales o obicislych bokserkach ? jest tez cos takiego, wiem bo sam uzywam dowiedz sie w sklepie z bielizna .. chociaz w reserved tez je widzialem | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| Ja takie w miare luzne bokserki nosze, ale wkurzam sie czasem jak mi maly wyjdzie bokiem....albo bokserki podchodza do gory lipa jest, wiec chyba bede sie przerzucal na takie ''pol ciasne'' | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| Pewnie że najlepsze są obcisłe bokserki Po pierwsze są wygodne po drugie wygląda sie w nich McSexy Z reserved'a mam zwykłe bokserki więc nie wiem jakie są te obcisłe ale poszukaj z Cornette albo Hendersona... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| albo poprostu idz na rynek hehe i kup u ruskow <hahaha> | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| U mnie na rynku ukraińce sprzedają | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
harold mckee 
|
| a c**j ich tam wie u mnie to chyba koreanczycy .. z reszta nie kupuje tam bielizny | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
|
| harold mckee napisał/a: | a c**j ich tam wie u mnie to chyba koreanczycy .. z reszta nie kupuje tam bielizny |
to tak jak ja | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
harold mckee 
|
| az strach hehe | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
serge Dołączył: 24 Wrz 2006 Posty: 14 Skąd: znikąd | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| skywalker napisał/a: | Pewnie że najlepsze są obcisłe bokserki Po pierwsze są wygodne po drugie wygląda sie w nich McSexy Z reserved'a mam zwykłe bokserki więc nie wiem jakie są te obcisłe ale poszukaj z Cornette albo Hendersona... |
A w Reserved też mogą mieć te obcisłe? To by było najlepsze rozwiązanie | _________________ Profilaktyka, ludzie!
PAMIĘTAJCIE O TYM! | |
| |
 |
harold mckee 
|
| serge napisał/a: | skywalker napisał/a: | Pewnie że najlepsze są obcisłe bokserki Po pierwsze są wygodne po drugie wygląda sie w nich McSexy Z reserved'a mam zwykłe bokserki więc nie wiem jakie są te obcisłe ale poszukaj z Cornette albo Hendersona... |
A w Reserved też mogą mieć te obcisłe? To by było najlepsze rozwiązanie |
no przeciez mowilem ze sa .. -.- bo sam uzywam .. echh | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
serge Dołączył: 24 Wrz 2006 Posty: 14 Skąd: znikąd | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| OK OK Dzienks. | _________________ Profilaktyka, ludzie!
PAMIĘTAJCIE O TYM! | |
| |
 |
harold mckee 
|
| ich cena to chyba 35 o ile dobrze pamietm ... bielizne zmieniam raz w roku | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| SZORTY - polecam ewentualnie gacie TANGA atlantic | |
| |
 |
skywalker 
|
| harold mckee napisał/a: | ich cena to chyba 35 o ile dobrze pamietm ... bielizne zmieniam raz w roku |
nom 35 a ja bielizne rzadko kupuje bo często dostaje od dziewczyny na różne okazje | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|