Wąsy i broda- co myślicie |
Autor | Wiadomość |
cocaine Dołączył: 17 Wrz 2005 Posty: 49 | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 Wąsy i broda- co myślicie |
|
| Ciekawi mnie co myślicie na temat brody i wąsów u facetów (pyt. głównie do kobiet, ale do facetów także) Zapuszczam sobie brode z wąsami( borda już ma z 5cm, w wąsy jakiś 1cm) i wpadłem na taki pomysł żeby po dwóch stronach na podbródku nie podgalać brody i zapleść sobie dwa warkoczyki na brodzie | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| to zależo od wieku... jeśli sie jest młodym to nie widze sensu zapuszczać wąsy i długiej brody bo to postarza ale 2-3 dniowy zarost jest sexi | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 Re: Wąsy i broda- co myślicie |
|
| cocaine napisał/a: | Ciekawi mnie co myślicie na temat brody i wąsów u facetów (pyt. głównie do kobiet, ale do facetów także) Zapuszczam sobie brode z wąsami( borda już ma z 5cm, w wąsy jakiś 1cm) i wpadłem na taki pomysł żeby po dwóch stronach na podbródku nie podgalać brody i zapleść sobie dwa warkoczyki na brodzie |
jesli chodzi o mnie to nie lubie chyba że taka przytstrzyżona na krutko broda połaczona z wąsami okalajaca usta!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| ja wlasnie preferuje 3 dniowy zarost - mowie o sobie bo przeciez nie przytulam sie z facetami | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|