Czy 20/15 to duzo?? |
Autor | Wiadomość |
radocha Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 7 Skąd: GLIWICE | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| Zdarzaja sie tacy tez. daj maila to ci posle zdjecia pena zebys zobaczyl jak wyglada jesli oczywiscie chcesz. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 odp |
|
| Noooooo faktycznie duży skurczybyk :d najbardzej podoba mi się grubość <buja w obłokach> | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| Kawał kutasa.
Jak byłem młodszy to chciałem mieć takiego.
Także, rozmiar masz ok.
Używaj dowoli heeh | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| ja Mam 27lat i 18cm glugosci obwod 16,5cm | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| masz 26 lat i nie wisz, że to sporo???
debilizm totalny i ściema... oj, sporo tutaj dzieciaczków się nazbierało...
a mój facet ma 21/17 :P:P | |
| |
 |
radocha Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 7 Skąd: GLIWICE | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| Chcialem poznac opinie innych bo dla mnie to jest normalne ze jest tyle co w tym dziwnego ? | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| OGROMNYYYYY | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | masz 26 lat i nie wisz, że to sporo???
a mój facet ma 21/17 :P:P |
nie poczuj sie urażony ale to chyba musi Ciebie bolec pupa...bo myslalam że homosexualisci to raczej małe ptaszki maja żeby tyłeczek nie bolal...
bez urazy oczywiscie... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 |
|
| paulinka napisał/a: | Bruno Pelletier napisał/a: | masz 26 lat i nie wisz, że to sporo???
nie poczuj sie urażony ale to chyba musi Ciebie bolec pupa...bo myslalam że homosexualisci to raczej małe ptaszki maja żeby tyłeczek nie bolal...
bez urazy oczywiscie... |
a z kad takie przekonanie ? :O | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | a z kad takie przekonanie ? :O |
bo prubowalam sie kochac analnie i to boli!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 |
|
| yhy no chyba ze tak .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 27 Gru, 2006 |
|
| paulinka napisał/a: | harold mckee napisał/a: | a z kad takie przekonanie ? :O |
bo prubowalam sie kochac analnie i to boli!!! |
Pewnie nie byłaś wystarczająco wyluzowana. Trzeba próbować pomalutku i bez pospiechu i pamietać o czymś "na lepszy poślizg" | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 27 Gru, 2006 |
|
| paulinka napisał/a: | Bruno Pelletier napisał/a: | masz 26 lat i nie wisz, że to sporo???
bez urazy oczywiscie... |
taaaaak Paulinko.... Bozia daje homoseksualistom małe ptaszki, żeby ich pupy nie bolały....
p.s. Poza tym to ja jestem aktywny | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|