Dojście do orgazmu podczas stosunku. |
Autor | Wiadomość |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | no a da sie w ogole tak kogos podniecic :> ja nie raz jak zaloze te bardziej obcisle spodnie ... to az mi sie jajka odciskaja .. i jak ide korytarzem to nie raz widze jak niektorym wzrok leci za mna i wiadomo gdzie sie patrza.. tylko sie smieje w duchu ,, nawet mi sie nie podnosi chyba ze patrzy ta jedyna |
Mysle, ze najbardziej podniecajace dla dziewczyny, jest samo zachowanie, a nie to czy odciskuja nam sie jajka czy nie;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| hehehe :D:D no widzisz nie warto opuszczac forum | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | harold mckee napisał/a: | no a da sie w ogole tak kogos podniecic :> ja nie raz jak zaloze te bardziej obcisle spodnie ... to az mi sie jajka odciskaja .. i jak ide korytarzem to nie raz widze jak niektorym wzrok leci za mna i wiadomo gdzie sie patrza.. tylko sie smieje w duchu ,, nawet mi sie nie podnosi chyba ze patrzy ta jedyna |
Mysle, ze najbardziej podniecajace dla dziewczyny, jest samo zachowanie, a nie to czy odciskuja nam sie jajka czy nie;p |
samo zachowanie ? nie za bardzo wiem co masz na mysli | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zaqqaz Dołączył: 28 Gru 2006 Posty: 2 | Wysłany: Czw 28 Gru, 2006 |
|
| ja tez mam taki problem tylko podczas stosunku po paru minutach opada mi i potem nie chce stanac. Moze jak sie masturbuje to to robie to za szybko (6-8 na sekunde) (bo jak to robie wolniej to tez robi sie wiotki i za cholere nie moge dojsc) pomozcie mi bo jak na razie moja dziewczyna to znosi ale boje sie ze przez to zraże sie do seksu no i jeszcze strace dziewczyne | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 28 Gru, 2006 |
|
| zaqqaz napisał/a: | ja tez mam taki problem tylko podczas stosunku po paru minutach opada mi i potem nie chce stanac. Moze jak sie masturbuje to to robie to za szybko (6-8 na sekunde) (bo jak to robie wolniej to tez robi sie wiotki i za cholere nie moge dojsc) pomozcie mi bo jak na razie moja dziewczyna to znosi ale boje sie ze przez to zraże sie do seksu no i jeszcze strace dziewczyne |
a co ona nie lubi sie szybko kochac?
troszke zamotałes ten post albo ja dzis jestem nie kumata!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
zaqqaz Dołączył: 28 Gru 2006 Posty: 2 | Wysłany: Czw 28 Gru, 2006 |
|
| chodzi mi o to ze nie moge dojsc jesli sobie nie pomoge szybciej ręką. Jak sie onanizuje to musze szybko "machac" reka iaczej nie dojde a podczas stosunku zwykle po paru minutach mi opada nawet jak staram sie to robic szybko ... poradzicie cos ?? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 |
|
| bede szczera wiec bez urazy!!!!!
czy dupcia z ktura jestes napewno Cie podnieca?bo jesli tak to nie wiem jak w trakcie może opasc!!!
może jest że tak powiem za bardzo doswiadczona-ma zbyt szeroka szparke??
na pieska da sie to robic naprawde bardzo szybko to koncz na pieska:)
jeżeli nie ma oporów niech podrajcuje Cie ustami -podobno-wtedy zawsze stoi bez problemów | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|