PROBLEM !! ;] |
Autor | Wiadomość |
oleczka Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 25 Skąd: z domu ;> | Wysłany: Pią 06 Paź, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | hehe no tak ale wiesz mi nie chodzi o sam fakt .. tego ze staje .. tylko mowie ze .. moze to byc krepujace dla niej bo pomysli ze zaraz chce mi sie z nia .. ;p hehe a nie zawsze tak jest .. szczegolnie jesli to jest nowa partnerka ;p
nie rozumiecie genezy problemu ;p |
musi byc jakas glupia zeby tak pomyslec.. kazda dziewczyne cieszy ze podnieca swojego kolesia na maxaa | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 06 Paź, 2006 |
|
| myslisz ? jak ja bym sie kiedys chcial znalezc w skorze takiej dziewczyny wiedziec co ona w danej sytuacji mysli echh. | |
| |
 |
ccn Gość | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| Tez tak mam jeszcze lepiej wracalismy z opery klasa wsdzyscy podpici (lacznie z wychowawcami).... i zaczelismy sobie foty szczelac ;]]] kolezanka skaczyla mi centralnie na mojego lolka a temu w to mi graj stoi i sie rozglada :DDD chyba nie poczyla ze mi stoi chociaz .. kto wie ;]] | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| sytuacja calkiem ekstremalna | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| uhuhu 18 wrzesnia z takim problemem wpadles na forum, facet nie jestes Geyem, staje Ci go twoj maly chce sie pokazac z jak najlepszej strony przeciw innym malym ktorych widzi ;pp mowie Ci, te fiuty maja glowy :D:D:D:D:D | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | uhuhu 18 wrzesnia z takim problemem wpadles na forum, facet nie jestes Geyem, staje Ci go twoj maly chce sie pokazac z jak najlepszej strony przeciw innym malym ktorych widzi ;pp mowie Ci, te fiuty maja glowy :D:D:D:D:D |
to byl pierwszy post tutaj pierwszy odzew od tamtej pory wiem duzo duzo wiecej .. i duzo moich problemow sie rozwiazalo teraz jestem gotow by pomoc w tym samym nowym uzytkownikom... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| To samo jestem gotow powiedziec o sobie, ;pp moze w mniejszym stopniu bardziej skromnie | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
harold mckee 
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | To samo jestem gotow powiedziec o sobie, ;pp moze w mniejszym stopniu bardziej skromnie |
w swojej wypowiedzi nie widze nic nie skromnego | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|