Bielizna |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Nie 23 Lip, 2006 |
|
| Ja uwielbiam spać nago, ale jak po wakacjach zamieszkam w akademiku to nie będzie dla mnie takie proste! I nie chodzi mi tu o jakąś wstydliwość czy coś w tym rodzaju! Ale obawiam się ze jak trafię na jakiegoś zajebiscie wyglądającego gościa to nie będę mógł oderwać od niego oczu! A niech jeszcze chodzi nago - ja tego nie wytrzymam... ciągle będzie mi stał a w myślach będę miał tylko jedno - seks i inne zabawy erotyczne z tym gościem!
Przecież on zauważy, ze ja patrzę na niego inaczej niz inni kolesie!
Co ja mam z tym zrobić? Moze lepiej zebym trafił na takiego gościa jak we wcześniejszych postach - tego co spał w grubych spodniach dresowych! | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Pon 24 Lip, 2006 |
|
| po co sie zamartwiasz zawczasu? a nawet jesli bedzie zajebisty i totalnie heteryczny to co zrobisz? powiesisz sie?
odpusc sobie, ucz sie...a jesli zauwazy to co zrobisz...?
mimo iz jestem b. tolerancyjny jedno mnie zadziwia, potraficie byc bardziej przewrazliwieni niz kobiety...
co sie stanie to sie stanie...
najwazniejsze by zyc...a zycie uklada sie roznie...
chyba w zyciu lepsze jest mile zaskoczenie niz "oczekiwana" porazka...
uszy do gory... | |
| |
 |
krisso Dołączył: 03 Gru 2006 Posty: 26 | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 |
|
| hipopotam napisał/a: | ja śpię na waleta! | ja też i to jest najfajniejsza pora doby bo możesz byc całkiem na golasa co za wolność | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 |
|
| brrrr :] ja wole miec slipki | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|