| jakie najbardziel lubicie pozycje???? |
| Autor | Wiadomość |
kasiunia Dołączył: 10 Paź 2006 Posty: 7 | Wysłany: Sro 11 Paź, 2006 jakie najbardziel lubicie pozycje???? |
|
| | no chlopaki...... | _________________
:) | |
| |
 |
vooltan Wiek: 40 Dołączył: 12 Wrz 2005 Posty: 24 Skąd: Wyszków | Wysłany: Sro 11 Paź, 2006 |
|
| Normalnie temat rzeka, ale jak najbardziej lubię na pieska, na Hiszpana i na stojąco.......... To są tylko te pozycje której naj naj naj lubię... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 18 Paź, 2006 |
|
| | vooltan napisał/a: | Normalnie temat rzeka, ale jak najbardziej lubię na pieska, na Hiszpana i na stojąco.......... To są tylko te pozycje której naj naj naj lubię... |
a jak to jest na Hiszpana? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 18 Paź, 2006 |
|
| | ja lubie na pieska i na jezdzca :] hiszpana nie znam :p | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| cos te chlopaki nie chcetne do pisania oj niedobre!!!!!!!!!! chcialam taki sam temacik założyc mam nadzieje że jak sie o nim przypomni to chlopcy cos popisza
i możecie napisac jak to jest na hiszpana bo takiej nazwy nie kojarze | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| | na hiszpana , albo po krolewsku to miedzy piersiami czlonek | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| | roboMOD napisał/a: | | na hiszpana , albo po krolewsku to miedzy piersiami czlonek |
dziekuje :* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Pawlax 
Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 22 Skąd: Łódź | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| Pozycja 69
Lubię też Na Hiszpana i na pieska | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| | odwrocony jezdziec mi sie wydaje najfajniejszy;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| nie znam takowego .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| | Na zabe jest najlepsza | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| | jaka to na zabe?;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
|
| | zapraszam do ankiety o wymarzonej wielkosci penisa w dziale WIELKOSC PENISA ;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 |
|
| | xxxbamboxxx napisał/a: | | zapraszam do ankiety o wymarzonej wielkosci penisa w dziale WIELKOSC PENISA ;p |
????????????????????????????????????????????? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 |
|
| | Nikt nie wie jaka jest na zabe? | |
| |
 |
| |