Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     napletek zszedl z zołedzia
Autor Wiadomość
rokoo

Wysłany: Pon 04 Gru, 2006   

wszystko jest spoko.. zazdroscze ci.. ja mam odwrotnie... mam dużo tej skóry i sama się naciąga na żołądź.Nie martw sie wszystko jest spoko

xxxbamboxxx

a najlepiej, jak bedzie lekarz to rozwieje wszelkie twoje watpliwosci, yo;]

neptun

Rokoo troche mnie pocieszyles bo sie troche balem. Dzisiaj chcialem ją wsunąc z powrotem na zoledzia ale sie nie dało a na sile nie bede bo jeszcze cos urwe.W kazdym razie czytalem na tym drugim forum o stulejce dzis ,jakis uzytkownik napisal ze takie zostawianie zoledzia na wierzchu moze sie skonczyc zle i to mnie troche przestraszylo ,w sumie to niektorzy wogole maja to obrzezane wiec w takim razie im wszystkim tez by cos takiego grozilo. Tak czy siak zolądz jest bardzo wrazliwy ,czytalem ze to minie z czasem , acha no i jak osiagam wzwód teraz to czuje bol ,nie wiem czy to wędzidełko mam za krótkie czy jak .W kazdym razie mam zamiar z tym pojsc do urologa sie spytac co o tym mysli .

Czyli zoładz na wierzchu caly czas nie grozi zadnym zakazeniem ? :wink:

penis.com.pl
tabletki penilarge
xxxbamboxxx

oczywiscie, ze moze ale nie musi Ci sie wdac infekcja. Pomysl, niektorzy sa obrzezani i nie maja zadnej infekcjii. Najwazniejsze jest dbac o higiene penisa i majtek...

neptun

Wysłany: Wto 05 Gru, 2006   

Ehhh wyglada to coraz gorzej. Ta skorka która zeszła z zoledzia i jest teraz pod nim robi sie coraz bardziej napuchnieta , momentami ostry ból :roll:

PO

neptun

Wybierz się do lekarza bo to nie są żarty. Pozdr.

zola 

A, nie mozesz jej naciagnac spowrotem na zolendzia jak jest w spoczynku nawet na sile??

neptun

Tak całkiem na chama to nie probowalem bo sie boje ze cos jeszcze urwe .

xxxbamboxxx

uwazaj bo po tym moze Ci krew nie doplywac i cos sie moze stac;/

zola 

Ja tam napewno juz dawno bym byl u lekarza

neptun

Wysłany: Sro 06 Gru, 2006   

No i bylem dzis .Najgorsze chyba za mną. Lekarze stwierdzili ze mam stulejke , jak narazie mam ją nadal bo zeby zrobic zabieg trzeba najpierw zrobic badania na żółtaczke ,ale najwazniejsze ze zrobili mi zabieg i żołądz trafił na swoje miejsce ;) Najpierw bylem w jednej przychodni ,gosciu chcial mi to załozyc na chama ,s... takiego bólu to ja w zyciu nawet w polowie nie przeżyłem , oczywiscie nic z tego nie wyszło , jedynie zbladłem i dostałem zawrotow głowy prawie mdlejąc ,ze musialem siadac na kozatce i wypic szklanke wody. Wzieli mnie karetką odwiezli do szpitala .Tam dopiero zrobili co nalezało ,chodz gosciu najpierw pare minut bez znieczulenia to robil ale nie udawało sie ,(przynajmniej juz robil jakąs tam techniką bo to juz porządna klinika a nie przychodnia gdzie czekają w kolejce i trzeba wszystko robic na szybko) tez bolało mocno chodz troszke mniej ,az w koncu poszedł po lód i zrobil znieczulenie ,wtedy na moment tylko poczulem igłe a potem to juz wogole nic nie czulem ,cos tam obcieli i jest prawie po staremu ,tam dostałem masci rozne i tabletki na gojenie sie tego . W obu miejscach mowili ze trzeba bylo szybciej przyjsc to by poszło latwiej ,chociaz ten zjeb z przychodni swoją metodą nawet wtedy by guzik zdziałał ,nawet gadał ten gosc ze jakby pozniej troche to zrobil to tylko amputacja by wchodzila w gre :roll: To co mi sie stało sie nazywało ZAŁUPEK . Jestem szczesliwy ze juz jest po wszystkim ,czuje ulge i odradzam wszystkim stulejkowiczom sciagania napletka jak nie chcecie stękać z bólu u lekarza. :? Moze za pare miechow zabieg usuniecia stulejki ,jednak narazie nie wchodzi to w grę ,czuje obrzydzenie na sam widok żołedzia z tego wszystkiego,nawet po usunieciu stulejki w tej chwili balbym sie jej sciagac ,taką schizofrenie dostałem. Musi uplynąc troche czasu od tego wszystkiego .W kazdym razie przynajmniej upewnilem sie czy mam stulejke :wink:

tom_szuflandia

Wysłany: Nie 31 Gru, 2006   

Załupek występuje gdy nasiłe sciagasz napletka za 1 razem chcedsz a by wyszedł ,,(BŁAD) tez to Miałem. załupek kur ciezka sprawa bol jak h*** trzymalem ptaka w gorze z ponad 8 godzin dziwne ze jeszcze nie bylł martwy.. ale probowałem go naciagnac spowrotem i udało się ,byłem w euforii ,i tez jak ty obrzydzenie czulem do zoledzia i z tym wszystkim olałem to., przz kolejne 2-3 miechy bałem sie znim bawic jak poprzednio..
ale po jakims tam czasie znowu mialem ochote sie pozbyc problemu .i poprostu zastosowałem cwiczenia z stulejka(cwiczonko) tam jest link i i co jakis czas do 1/4 zoledzia odkrywalem i nakladalem spowrotem i tak w dzien w dzien nie odkrywajac calego zoledzia az bedzie latwo skora schodzic do 1/3 -1/2 zoledzia i kolejnie dnie ,,sciagnac calego (to juz lepiej w wannie robic ) . ale cwiczac nie musisz.. (( ps . ja sie pozbylem tylko załupkja i problemu przy spoczynku jak i troche przu zwodzie z odkrywaniem zoledzia nie mam po 5 miech sciagania i naciagania i tylko chyba wydluzenie wedzidelka mi zostało ..pozdrawiam

sebastian123

Wysłany: Pon 15 Sty, 2007   

A o jakich skutkach masz na myśli???

penis.com.pl
masturbator
Odpowiedz do tematu