Masturbacja w związku, rzeczą nienormalną? |
Autor | Wiadomość |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 Masturbacja w związku, rzeczą nienormalną? |
|
| Wlasnie co sądzicie. Bo sa mocno podzielone opinie na ten temat. jak waszym zdaniem, czy masturbacja w zwiazkach jest rzeczą nienormalną? Moim skromnym zdaniem tak, poniewaz poco pacjent ma to robic skoro ma partnerkę? Ale moze to bys skutkiem np. kompleksu malego czlonka albo tym, iz wydaje sie mezczyznom ze nie zaspokajaja swoich potrzeb? Czy tak nie jest? | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| ze nie zaspokajaja swoich kobiet. Tak mialo byc;p | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| zalezy to od danego pacjenta moze poprostu ma duze potrzeby, nie wydaje mi sie by bylo to nie normalne | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 Re: Masturbacja w związku, rzeczą nienormalną? |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | Wlasnie co sądzicie. Bo sa mocno podzielone opinie na ten temat. jak waszym zdaniem, czy masturbacja w zwiazkach jest rzeczą nienormalną? Moim skromnym zdaniem tak, poniewaz poco pacjent ma to robic skoro ma partnerkę? Ale moze to bys skutkiem np. kompleksu malego czlonka albo tym, iz wydaje sie mezczyznom ze nie zaspokajaja swoich potrzeb? Czy tak nie jest? |
moim zdaniem to jest normalne!!!!!!!!!!
pozatym zależy od zwiazku czy sie razem mieszka czy tylko spotyka?
zależy jaki kto ma poped i czy masturbacja jest konieczna
a czesto jest:) gdy pracuje sie na zmiany i nieraz jest tak że kochankowie widza sie kruciutko i sa zmeczeni to dużo i długo nie poszarżuja a w koncu zaspokoic sie trzeba:)
nie widze nic złego w masturbacji i nie tylko meskiej:) ja nawet w zwiazku nie rezygnuje z masturbacji- wkoncu jak chcesz cos zrobic dobrze zrób to sam/a nie widze w tym nic złego:)
ale na ogół staram sie o to by mój partner nie musiał tego robic:) sama mam wielki poped i mi wiecznie mało | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| To dobrze twojemu partnerowi z tego co tu piszesz...mmm skad jestes?:D | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | To dobrze twojemu partnerowi z tego co tu piszesz...mmm skad jestes?:D |
z raju | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|
| napewno sie nie nudzi, napewno jest mu dobrze w lozku, przy okazjii Tobie tez...czemu tu wiecej chciec, | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| hahahahah :D:D a naprawde masz na imie Ewa ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| Sonet?:D:D:D | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | napewno sie nie nudzi, napewno jest mu dobrze w lozku, przy okazjii Tobie tez...czemu tu wiecej chciec, |
tak swoja droga to nie nudziło przynajmniej tak mi sie zdaje teraz jestem wolna ale odnosze sie do tego co juz przezylam w zwiazkach
mi tam zawsze bylo malo a dobrze to nie powiem tak średnio i on to wiedział a teraz niestety.... ale nie nażekam zawsze z kimstam pokrece bo narazie nie mam ochoty na zwiazek po 2 nieudanych wole sie pobawic ale jestem szczerza i muwie o tym facetowi ale wkurzajace jest to że oni nieraz tego nie rozumieja!!!!! a niby babki sa na takie rzeczy nie kumate!!!! krecilam z kolesiem ale z nim nie bylam stwierdzilam że nie chce sie z nim spotykac on stwierdzil że go wykorzystalam to wkurzajace!!!! asle cuż nie da sie wszystkiego zaplanowac a ja sie nie przejmuje bo już krece z kolejnym, hihih jestem brutalna i niemila teraz ale to przez to że 2 razy to ja cierpialam teraz nie bede!!!! takiego przynajmniej mam cela nie zakochac sie a bawic sie a kochac też ale nie odrazu i nie z byle kim!!!! kurde ale mam dzis ochote na pisanie a mialam zakuwac..... ale mi sie nie chce może jakos uda sie jutro po farcie przeżyc | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | | |
| |
 |
|
| harold mckee napisał/a: | hahahahah :D:D a naprawde masz na imie Ewa ? |
Ewka zamiast za Adama sie za jabko zabrala i przez nia nas wszystkich wypedzili
OJ GŁUPIA GŁUPIA.... HIIHI | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
harold mckee 
|
| paulinka napisał/a: | harold mckee napisał/a: | hahahahah :D:D a naprawde masz na imie Ewa ? |
Ewka zamiast za Adama sie za jabko zabrala i przez nia nas wszystkich wypedzili
OJ GŁUPIA GŁUPIA.... HIIHI |
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA o kurdeeee :D:D:D:D lekko mam z tego glebunie !! hahahahah hehe :D:D
dobre dobre naprawde | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | hahahahah :D:D a naprawde masz na imie Ewa ? |
xxxbamboxxx napisał/a: | Sonet? |
I RNB :d | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
alex1 [Usunięty] | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx ma pociąg do wielkich buforów Spodobała by ci sie moja baba z maty... Ma z 60 lat a cyce jak 2 arbuzy:D te od Sonet to przy nich agreściki | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| Nie, nie pociagaja mnie ''tez duzymi cycami'' a juz napewno nie 60-latki, ale rakut moja od polskiego ma duze, a przy tym fajna dupcia i jest mloda ;pp wiec co innego ;D | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
|