Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     STARY FACET A MłODA DZIEWCZYNA - PRAWDA CZY FAłSZ?!?
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Nie 03 Gru, 2006   

To teoria a jak to jest w praktyce???

harold mckee 

biggi82 napisał/a:
Być ze starym, To tak jakby ocieplać blok eternitem z domieszką azbestu, a nie styropianem lub inną nowszą technologią :P ..

to tylko Twoja opinia :) nigdy si enie dowiesz co dane osoby czuja.. a jesli to naprawde prawdziwe ? :> to co wtedy :> nie oceniaj ...

biggi82

Nie mniej jednak - swoje zdanie mam.
Ale eternit ma też zalety. Trzeba znać się na budownictwie trochę;).
Bycie ze starym nie oznacza błędu czy klęski.. Ale ma swoje wady.
U myślę, że jest ich więcej niż gdy jest się z młodym.
Kwestia jedynie tego jak stary jest partner a jak młoda partnerka - lub na odwrót.

penis.com.pl
andropenis
paulinka 

Wysłany: Pon 04 Gru, 2006   Re: STARY FACET A MłODA DZIEWCZYNA - PRAWDA CZY FAłSZ?!?

roboMOD napisał/a:
Ciekawe jak to jest kasa czy miłość , ja uważam że kasa i bezpieczeństwo bo z miłością nie ma to nic wspólnego. :(

zman dziewczyne kturej nie potrafie zrozumiec ale zwiazala sie z o 30 lat starszym meższczyzna kturego dzieci sa starsze od niej nawet o 10 lat ale ja akceptuja:) ona go kocha i ja w to wieże jest z nim szczesliwa to widac ale szczerze nie wyobrażam sobie że ja bym tak mogla ale to jej decyzja i wieże że miłość nie wybiera wieku naszego ukochanego:)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

xxxbamboxxx

Wysłany: Pon 04 Gru, 2006   

podaj wiek dziewczyny, tego kolesia i tych dzieci to moze uwierze. Bo tak to dla mnie bajka...!

paulinka 

xxxbamboxxx napisał/a:
podaj wiek dziewczyny, tego kolesia i tych dzieci to moze uwierze. Bo tak to dla mnie bajka...!

ona ma 21 curka jej faceta 32 a ten facet wiem że 50 ale nie wiem czy powyżej czy równo!!! nie widzialam tej kumpeli z 4 lata i powiedziala że ma faceta od 2 lat mieszkaja razem że jest szczesliwa i że on on jest wspaniały i wogule zapytalam jak wyglada ile ma lat opisala go tak że mialam straszna ochote go zobaczyc bo przystojniak 1 klasa z jej słów tak wynikało!!! a jak na koniec spytalam o wiek to mnie tak zatkalo .żę poszlam wypic kielicha-to na imprezce bylo:)
na drugi dzien byl mi potrzeby transport ona zadzwonila po niego i przyjechał wygladał tak na 40 lat i byl bardzo sympatyczny ale szczerze to ja nie wiem jak można z takim starym dla mnie to nie wyobrażalne ale ona go kocha i jest szczesliwa a z jago curka dogaduje sie swietnie ma on jeszcze inne dzieci ale o tamtych nic nie wiem a jest wdowcem od kilku lat chyba 5 albo cos takiego

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

xxxbamboxxx

Ciekawe jak długo bedzie go jeszcze ''kochać'' , bo dla mnie to nie jest milosc, to jest jakies przejsciowe mocne zauroczenie, chec bycia z kims dojrzalym, Kobiety tak maja ze przy starszych facetach czuja sie tak bezpiecznie i w ogole. Ale co bedzie jak ona bedzie w pieknym wieku, 31-32 lata, bedzie miala bardzo silne popedy seksualne, on bedzie mial ok 65 lat, wiec ja to kiepawo widze. Dlatego takie zwiazki maja kiepskie rokowania, chyba ze to jest naprawde milosc z bajki, ale taka przeystepna granica to jeszcze 5-7 lat, powyzej to juz troche słabo...

paulinka 

xxxbamboxxx napisał/a:
Ciekawe jak długo bedzie go jeszcze ''kochać'' , bo dla mnie to nie jest milosc, to jest jakies przejsciowe mocne zauroczenie, chec bycia z kims dojrzalym, Kobiety tak maja ze przy starszych facetach czuja sie tak bezpiecznie i w ogole. Ale co bedzie jak ona bedzie w pieknym wieku, 31-32 lata, bedzie miala bardzo silne popedy seksualne, on bedzie mial ok 65 lat, wiec ja to kiepawo widze. Dlatego takie zwiazki maja kiepskie rokowania, chyba ze to jest naprawde milosc z bajki, ale taka przeystepna granica to jeszcze 5-7 lat, powyzej to juz troche słabo...

dla mnie tak szczerze tak do 10 lat dopuszczalne i sama wyżej nie moglabym sie chyba spotykac 1 krecilam z kolesiem o 10 lat straszym ale nic z tego nie wyszlo byl za bardzo nastawione na sex a tak to na ogół 3 lata straszy nieraz 5 to taka norma nie lubie w swoim wieku albo rok straszych bo jakos sie z takimi nie dogaduje na ogół wydaja mi sie dziecinni:)

xxxbamboxxx

bywa i tak;p

Odpowiedz do tematu