Urozmaicenia w łóżku. Dobre czy złe?? |
Autor | Wiadomość |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| Czyli Koniec teGo tematu? to moze zadam pytanie, czy uwazacie ze roznego rodzaju urozmaicenia w lozku są dobre? Chodzi mi o takie rzeczy jak np. wibrator czy inne zabaweczki, nie chodzi mi oczywiscie o pozycje ani o rozne odmiany seksu. Więc? co sądzicie? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| no pewnie ze sa .. a Ciebie by podniecalo caly czas to samo :> fajny pomysl to np wysmarowac partnerke jakims kremikiem hehe znaczy smietankowy albo czekoladowy zale kto cos lubi i zlizywac sobie powolutku och to takie ... :D:D:D | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| No, ale nie czulbys sie glupio pytajac partnerke co o tym sadzi albo wkladajac jej wybrator w pochwę? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| A moja partnerka i ja lubimy bitą śmietanę i jogurt | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | No, ale nie czulbys sie glupio pytajac partnerke co o tym sadzi albo wkladajac jej wybrator w pochwę? |
o wibratorach czy innych takich nie ma mowy .. ale pytac co sadzi na dany temat .. czemu nie ? to pol sukcesu ! | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| wlasnie chodzilo mi o wibrator. Tez wydawalo mi sie ze to glupie...ale czytalem na roznych forach ze w roznych zwiazkach to robia, | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | wlasnie chodzilo mi o wibrator. Tez wydawalo mi sie ze to glupie...ale czytalem na roznych forach ze w roznych zwiazkach to robia, |
kazdy ma swoje indywidualne potrzeby co nam do tego ? :O | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| w sumie. a co Ty najbardziej lubisz robic w lozku z partnerką. Jakie urozmaicenie najbardziej Cie jara? | |
| |
 |
harold mckee 
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | w sumie. a co Ty najbardziej lubisz robic w lozku z partnerką. Jakie urozmaicenie najbardziej Cie jara? |
jesli pytasz mnie, to przede wszystki geirka wstepna, z tym ze nie wymagam robienia przez dziewczyny lodow.. chyba ze sama chce, wtedy jest ok .. wiec przede wszystkim to .. i urozmaicenia w tym - wczesniej pisalem o kremie albo czyms | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| Tez sie z Tobą zgadzam, sam jakos nie chcialbym zaproponowac dziewczynie, aby zrobila mi ''loda'', ale sam chcialbym ją troche podrkecic ;p | |
| |
 |
harold mckee 
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | Tez sie z Tobą zgadzam, sam jakos nie chcialbym zaproponowac dziewczynie, aby zrobila mi ''loda'', ale sam chcialbym ją troche podrkecic ;p |
masz 15 zdazysz hehe nic na sile | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| zaraz 16 ;p . Ojj przestan juz sie podniecac tym, ze jestes starszy. Kazdy dojrzewa inaczej, zarowno psychicznie jak i fizycznie. Chce jeszcze troche dojrzec, zarowno fizycznie jak i psychicznie. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| Czesc ja mam 16 lat, uprawiam seks z moja dziewczyna od pol roku i to ona chce abysmy zawsze probowali czegos innego np. poza | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| z wibratorem nie prubowalam ale nie mam nic przeciwko nienawidze monotonni a otwartosc na nawe pomysły samodzielne ich wymyslanie w wtaczanie w życie sexualne moim zdaniem jest ważne by sex nie stał sie nudnawa rutyna lecz by był ciagle zagadka ktura chcemy odkrywac na nowy sposób:) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| masz racje... rutyna zabija wszystko ! | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|