plemnik... |
Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 odp |
|
| To ja już happy że jest ok a tu znów lipa | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 |
|
| Zrobcie test a pozniej upijcie sie ze szczescia .Pozdrawiam | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 odp |
|
| No właśnie tu problem jest . Ona już jest tak happy że dostała okres że szkoda gadać. I ja teraz mam powiedzieć "kotku zrób test ciążowy tak dla pewności" znów zacznie się martwić | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 |
|
| To zaczekaj. Tak naprawde nie jest to mozliwe , ale sie zdarza .Badzmy dobrej mysli i nie stresuj jej i siebie. Na pewno wszystko bedzie dobrze . Jak cos wysle Wam duzo paczke gumek. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 Re: odp |
|
| Strikerx napisał/a: | No właśnie tu problem jest . Ona już jest tak happy że dostała okres że szkoda gadać. I ja teraz mam powiedzieć "kotku zrób test ciążowy tak dla pewności" znów zacznie się martwić |
uwazam ze mimo wszystko powinniscie to zrobic .. naprawde.. dla swietego spokoju .. to nie boli .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| 3 dni w pochwie... A ile poza nią? Nie wiem. | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| biggi82 napisał/a: | 3 dni w pochwie... A ile poza nią? Nie wiem. |
w odpowiednich dla niego warunkach - do 24 godzin ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | biggi82 napisał/a: | 3 dni w pochwie... A ile poza nią? Nie wiem. |
w odpowiednich dla niego warunkach - do 24 godzin ... |
Co innego słyszałem..
A słyszałem, że do zapłodnienia może dojść nawet 5 dni po wytrysku do środka.
Jeśli jesteś przekonany o tym co mówisz, a ja o swoim jestem - to chyba kwestia źródła.. by to rozstrzygnąć.
Jeśli to Ja się mylę to z góry sory. | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| znikome, prawie zerowe szanse na zajscie w ciaze...Ale dla spokojnosci sumienia zrob test i bedziecie oboje wiedzieli na 100 %. Bo tak to mozesz nawet miesiac albo wiecej czasu chodzic i nie byc pewnym...Przeciez napewno jestes z twoja partnerką na takim etapie, ze mozecie sobie powiedziec wszystko, ufacie sobie i ona zrozumie to, ze po prostu chcesz byc pewny. Zreszta powiedz jej, ze ona tez bedzie sie czula duzo pewniej, yo | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| biggi82 napisał/a: | harold mckee napisał/a: | biggi82 napisał/a: | 3 dni w pochwie... A ile poza nią? Nie wiem. |
w odpowiednich dla niego warunkach - do 24 godzin ... |
Co innego słyszałem..
A słyszałem, że do zapłodnienia może dojść nawet 5 dni po wytrysku do środka.
Jeśli jesteś przekonany o tym co mówisz, a ja o swoim jestem - to chyba kwestia źródła.. by to rozstrzygnąć.
Jeśli to Ja się mylę to z góry sory. |
ale ja mowilem ze 24 h na zewnatrz pipeczki nie w jej wnestrzu, czyli jaki reczik, koc czy wiesz... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| e no takie przypadki ze dziewczyna ma okres a jest w ciazy to zadko sa...takze glowa do gory..ja i tak bym test zrobila:) na wszelki wypadek .....tak dla pewnosci:) | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 odp |
|
| nieeeeeeee:( | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| ej co Ci szkodzi test zrobic, przeciez to nic strasznego i masz pewnosc przynajmniej. Chlopie, | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| no i tego ro ja naprawde nie moge srozumiec moj strogi STRI ~~ | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|