13 cm/ 15 lat | Autor | Wiadomość | harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| dlugosc tak naprawde az taka wazna nie jest .. najwazniejsza jest grubosc .. ! i tym sie ewentualnie martw, najwazniejsze sa doznania | _________________ zawsze do usług ... | | | |  | zwierzak Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 21 | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| aartii napisał/a: | No właśnie, przede wszystkim trzeba mu pokazać, że przez 5 dodatkowych centymetrów nie będzie kimś lepszym. Że 5cm penisa więcej nie będzie miało żadnego wpływu na jego życie i nic nie zmieni. A dopiero potem dodać, że oczywiście jest szereg małoskutecznych sposobów. |
Nie zgodzę się z ani jednym słowem, za wyjątkiem tego, ze użytkownik jest rzeczywiście młody i wszystko ma przed sobą, a sprawami PP nie powinien się teraz martwić. Z tego co wiem, jest to forum dotyczące penisa, wiec nie skupiamy się tu na np. różnorakich umiejętnościach, zainteresowaniach, towarzyskim obyciu czy podejściu do kobiet. A wielkość penisa to nie tylko doznania dla partnerki czy rozmiar, którym można się pochwalić. Od tego zależy wiele - m.in. pewność sobie. Możesz być dobrym aktorem (popatrz na ludzi, którzy np. swoje kompleksy maskują przebojową osobowością), ale 'to' zawsze będzie siedzieć w człowieku, mającym kompleks pana małe P.
Nie wiadomo na partnerkę z jakim temperamentem trafi - nie chodzi mi o miłość lecz o seks. A wówczas "te kilka cm" może mieć znaczenie. I tyle.
Heh, "szereg małoskutecznych sposobów"... W tej ironii odczytuję, że jesteś jednym z tych, którzy próbowali, ale nie osiągnęli nic. Jak najbardziej masz prawo do takiej opinii (choć jest ona błędna). Fakt faktem, że takie posty odbierają w jakiś sposób motywację osobom, które naprawdę ćwiczeń PP potrzebują - np. właścicielom mikropenisów, dla których jest to jedyna, niechirurgiczna szansa na normalne seksualne życie.
pozdro | _________________ ------------
Poradnik dla początkujących
------------ | | | |  | xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| zwierzak, masz poniekad racje ale nie do konca. Otoz nie przesadzajmy, ktos kto ma 14 cm moze czuc sie pewny siebie, poniewaz wiekszosc mezczyzn bialej rasy ma wlasnie takie wymiary, miedzy 14-15 cm. Wiec juz nie przesadzajmy. A Poza tym ''Co małe to Piekne'' Osobiscie nie chcialbym miec penisa wielkosci 17 cm, uwierz mi lepiej miec takiego sredniego, 14-15 cm niz takiego, ktory najczesciej sprawia bol Kobietą. | | | |  | penis.com.pl | |  | zwierzak Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 21 | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | zwierzak, masz poniekad racje ale nie do konca. Otoz nie przesadzajmy, ktos kto ma 14 cm moze czuc sie pewny siebie, poniewaz wiekszosc mezczyzn bialej rasy ma wlasnie takie wymiary, miedzy 14-15 cm. Wiec juz nie przesadzajmy. A Poza tym ''Co małe to Piekne'' Osobiscie nie chcialbym miec penisa wielkosci 17 cm, uwierz mi lepiej miec takiego sredniego, 14-15 cm niz takiego, ktory najczesciej sprawia bol Kobietą. |
Oczywiście, prosta zasada - podstawa to umieć siebie zaakceptować. Jeśli to zrobisz to pierwszy krok, aby partnerka zaakceptowała ciebie.
Odnośnie długości penisa, to wiesz jak jest, temat jest śliski - ile osób, tyle opinii . | _________________ ------------
Poradnik dla początkujących
------------ | | | |  | xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| Otoz to...i dobrze powiedziales, najwazniejsze jest zaakceptowac wszystkie wady partnerki i na odwrót. Wtedy napewno wszystko bedzie okej, poza tym pochwa jest rozciagliwa i w wiekszosci przypadkow ma 7 cm glebokosci, a pozniej juz rozciaga sie do 15, wiec looz;] | | | |  | harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | Otoz to...i dobrze powiedziales, najwazniejsze jest zaakceptowac wszystkie wady partnerki i na odwrót. Wtedy napewno wszystko bedzie okej, poza tym pochwa jest rozciagliwa i w wiekszosci przypadkow ma 7 cm glebokosci, a pozniej juz rozciaga sie do 15, wiec looz;] |
dobrze ze nie znasz wartosci parametrow co do milimetrow hehe bo juz bym sie Ciebie bal | _________________ zawsze do usług ... | | | |  | xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| przeestan:) | | | |  | aartii [Usunięty] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| zwierzak napisał/a: | Od tego zależy wiele - m.in. pewność sobie. Możesz być dobrym aktorem (popatrz na ludzi, którzy np. swoje kompleksy maskują przebojową osobowością), ale 'to' zawsze będzie siedzieć w człowieku, mającym kompleks pana małe P. |
Właśnie tego nie rozumiem i to jest dla mnie chore! Skąd bierze się tak idiotycznie absurdalny kompleks! Śmiech na przemian z płaczem mnie ogarnia jak czytam, że ktoś kto ma 15cm czuje się gorszy od tego z 20cm! Ja chcę, żeby mi wreszcie ktoś wytłumaczył, skąd ta magia centymetrów! Dlaczego kilka centymetrów mięsa, mówiąc ordynarnie, mają komuś poprawić poczucie własnej wartości, samoocenę? Czy mężczyźni naprawdę są aż tak głupi? Nigdy nie próbowałem metod powiększania. Szczerze mówiąc nie wiem ile mam, może 14, może 15cm, ale nie więcej. I nigdy się nie czułem gorszy, nigdy nie rozumiałem, co głupie centymetry mogą zmienić. Równie dobrze mógłbym zacząć mierzyć kciuk i ubolewać, że ma on 3,5cm, a kolegi 5cm. Ale widocznie to ja jestem dziwny. | | | |  | xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| Kiedy masz 14-15 centymetrów to masz wielkosc optymalną i taka ktora sie marzy prawie kazdemu, nawet tym co maja 20 cm. Bo im w wiekszosci ta dlugos przeszkadza...napewno nie pomaga, no bo w czym? Ale nie dziw sie ze jak ktos ma 10-12 cm to ma kompleks, bo jednak 2 cm to jest roznica w wygladzie. Takie moje zdanie, | | | |  | Gość | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| Duzy penis maly mozdzek . Tzn krew podczas wzwodu odplywa z mozgu , tak sie mowi ale taka jest prawda. | | | |  | xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| ''Co małe to piękne'' ''Nie Dlugosc, lecz technika czyni z Ciebie zaawodnika'' , ''Nie liczy sie dlugosc przyrodzenia , tylko sztuka p*********a '' , ''Maly ale Wariat'' , ''Maly,Chudy ale Byk'' - masz tu tyle dowodów a jakie znasz przyslowia o duzych penisach. Nic tylko sie cieszyc ze masz 13 a nie 18;] | | | |  | Gość | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| Facet moze miec malego ale jak ma wladze i pieniadze to i tak bedzie mial same "krolowe balu". | | | |  | xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| zalezy;p | | | |  | penis.com.pl | |  | Gość | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| Np od czego?? | | | |  | xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| Facet moze miec pieniadze i wladze, ale jesli nie ma w sobie w ogole atrakcyjnosci, ma prawie same wady w swoim wygladzie, to watpie zeby te jego pieniadze cos pomogly. a Poza tym nie powiedzialbym jesli juz ze to takie ''krolowe balu'', bo te nie chca sie plaszczyc przed bogaczami, | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|