Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Seks miejsca
Autor Wiadomość
pecado

Wysłany: Czw 03 Lis, 2005   Seks miejsca

Jakie są wasze najbardziej orginalne, podniecające miejsca w których uprawialiście seks lub masturbowaliście się.

cocaine

Wysłany: Czw 03 Lis, 2005   

Szatnia w szkole. :) ,ale nie za daleko nie doszedłem z dziewczyną ,bo przy zdejmowaniu gaci weszła sprzątaczka :x Wtedy to było sztania duża i żadko kto wchodził, ale ja musiałem mieć takie szczęście, żę akurat jej sietam chciało przejść.

Bruner

Hmmm niech sobie przypomne.

Na maratonie matematycznym (trwającym 24h) z moją dziewczyną na ławeczce się mną zajeła górny korytarz w szkole był zamknięty i ciemny, od czasu do czasu ktoś przeszedł ale nas nie widział :D

W autobusie, również dziewczyna się mną zajeła na tylnich siedzeniach, drugi raz usiadła i takie mamy polskie drogi że dużo nie musiałem robić ;)

W pociągu o 4 nad ranem w ostatnim wagonie gdzie nikogo nie było, również szybka akcja.

penis.com.pl
penilarge krem
priest

Na ognisku.....taaa byo świetnie....i tak romantycznie....najlepiej nad jeziorem

Bruner

Acha romantyczne też muszą być? :P no więc, majóweczka pod słonkiem miło . Oraz u mnie w domu :) Tak się składa że domek mam głęboko w lesie i mieszkanie mi nie przeszkadza, 2 metrowy żywopłot posadziłem kilka lat temu i teraz bardzo romantycznie można to robić na dworze, pod gwiazdami w nocy albo w basenie, ale tylko w lato.

Bruno Pelletier

Wysłany: Nie 06 Lis, 2005   

Przecudowne wspomnienia mam z seksu w wannie, przy świecach i kadzidłach :) Sympatycznie też było w piwnicy ;)

Bruner

Ej domowe zacisze też wliczamy? :P To chyba normalne, że domu się to robi, a to że łazienkę i wszystkie takowe sprzęty się zaliczyło (pralka, suszarka, zmywarka, stoły. itd) to chyba normalne, parapety, ściany, łóżka, podłogi ;) hehe więc domek obcykany pod każdym kątem :P

Bruno Pelletier

Nie chodzi o ilość tylko o jakość :P :P:P

Bruner

Miały być też oryginalne, więc podniecające również wypisałem :) Ilość to dwa razy dziennie a jakość na specjalne okazje, bo od przesytu seksu jakość daje specjalne poczucie wartości. No ale świeczki, kadzidełka i łazienka bardzo romantyczna tak jak napisałeś, podobają mi się takie klimaty. Tylko w mojej pierwszej chacie nie mogłem tego robić bo miałem malutką wanne, teraz mam większą w nowej i teraz wspólne kąpiele to efekt naturalny :D

hades112

Wysłany: Pon 14 Lis, 2005   

Proponuje spróbować w windzie, oczywiscie jazda windą nie trwa wiecznie, ale ryzyko że ktos będzie chciał wsiąsć jest very podniecające, poza tym prysznic, las, samochód, koło fontanny w centrum miasta ( o 4:00 rano) :)

Dugi Jo

Wysłany: Wto 15 Lis, 2005   Re: Seks miejsca

pecado napisał/a:
Jakie są wasze najbardziej orginalne, podniecające miejsca w których uprawialiście seks lub masturbowaliście się.

jako jedyny chyba robilem to z moja dziewczyna w kurniku (taki maly domek dla kur) bylem troche pijany wiec :) faja nie chciala bardzo stanac ale widok jaj kurzych na grzedach byl taki podniecajacy, ze wyjalem fajke z mojej dziewoi i zjechalem sie na taka stara kwoke ktora spala w rogu.

Kristof

Wysłany: Wto 15 Lis, 2005   

Ja robiłem to na dachu, taki fany budyneczek, ale ostatnio chyba ktoś zburzył.... jak on się zwał... a wiem, world trade center Mówię wam było wyjebiście, taki letni ciepły witerek wieje po farchoclu i rozwiewa jeszcze piersi wybranki....

mirasss

Wysłany: Sro 16 Lis, 2005   

przymiezalna w sklepie (ekspedietka weszła i był troche zdziwiona ale młoda byla to wiedziala ze nie musi wszystkich informowac a i w szkole w czasie lekcji (ale to juz kilka lat temu)

penis.com.pl
andropenis
skos 

Wysłany: Czw 17 Sie, 2006   

W łazience na hali sportowej. W lesie, na wale wiślanym, w zbożu i takie tam oczywiście w domu :P

mastra

Wysłany: Pią 18 Sie, 2006   

szkolna ubikacja i klatka schodowa. klatka to juz max ryzyko podnieta jeszcze wieksza. nie wiem co bym zrobił gdyby ktos wszedł 8)

Odpowiedz do tematu