JAKI JEST NAJWAZNIEJSZY ORGAN SEKSUALNY ??? |
Autor | Wiadomość |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| Sie Fajnie Gada ale zdaloby sie cos pouczyc | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| no to zegnaj a na przyszlosc to rob to rano .. bo tu nie raz sa fajne dyskusje w niedzielne wieczory, znaczy ogolnie w wieczory | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| nie nie nie ;pp jeszcze sobie pogadam, zdaze...:p powtorzyc ;p. a wracajac do tematu to zadowolenie swojej partnerki sprawia duzo wiecej przykenosci niz zadowolenie samego siebie prawda?;p | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| hehe tak ... te... 15 lat | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| piszesz to ciagle tak, jakbys wywyzszał sie swoim wiekiem. Moze sie przedstawisz i powiesz ile masz lat?;p Pomysl ze niektorzy 15-latkowie moga wiedziec od osob starszych... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| Nie wiem o czym mowisz . Zadowolenie partnerki seksualne jest tylko chwilowe a dojrzalosc zyciowa i uczuciowa oraz odpowiedzialnosc za swoje czyny i bycie oparciem dla swojej partnerki to co innego. Uwierz ze to drugie jest duzo wazniejsze . Zapytaj siostry lub mamy. Nie wiem ile siostra ma lat ale jezeli jest starsza bedzie wiedziec.Napisz co powiedizaly. | |
| |
 |
|
| Chodzilo mi o wlasnie cos takiego co napisales...ale nawiazujac do tego co zawarte w temacie, napisalem ze wiecej przyjemnosci sprawia to niz to . yo;p | |
| |
 |
|
| Zawsze wieksze zadowolenie przynosi to w co musimy wlozyc wiecej wysilku i pracy . W milosc fizyczna rowniez , nie mozemy odwalac tzw. panszczyzny , ale aby zadowolic Nasza partnerke musi byc spelnionych wiele czynnikow. | |
| |
 |
|
| robo ile ty masz lat, ze tak spytam hęę?:) | |
| |
 |
|
| Mowie za powaznie?? | |
| |
 |
|
| no noo juz sie tak nie dowartosciowuj. Po prostu mowisz co myslisz, w niektorych tezach oczywiscie sie z Tobą zgadzam w niektorych nie, aczkolwiek slownictwo i jezyk wskazuje na to , ze jestes inteligentnym mlodziencem ok. 18-20 roku zycia albo mezczyzna powyzej 20 roku zycia. Wiec odpowiedz mi prosto | |
| |
 |
|
| A dowartosciowywac sie nie musze , naprawde . Robi to kochajaca zona , ktora ja rowniez bardzo kocham . | |
| |
 |
|
| Masz szczescie:) Pozdrowienia dla zony oczywiscie ;p | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| Dziekuje. | |
| |
 |