| >>>...jak Bierzecie przysznic...<<< |
| Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 |
|
| i ja tez jakbym musial w domu z bielizna .. to ja pierdziele .. bym sie wykonczyl hehe | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
tomek4545 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 57 Skąd: okolice leszna w wielkopolsce | Wysłany: Pią 24 Lis, 2006 |
|
| | harold mckee napisał/a: | i ja tez jakbym musial w domu z bielizna .. to ja pierdziele .. bym sie wykonczyl hehe |
ja tam nie wiem jak to mozna sie kapac w bieliznie | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 |
|
| to cos na pograniczu ... zjesc czekolade ze sledziem w jednym kesie | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| Był taki kawał:
Dlaczego ksiądz kąpie sie w slipach?
Bo nie może patrzeć na bezrobotnego
Ja sie kąpie nago a nawet czasami śpie nago | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| spac nago .. kiedys spalem ..ale mialem zupelnie wolna chate .. czy ja wiem czy to takie fajne | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| | Prosze Wasss nei zalamujcie mnie. Po pierwsze we wlasnym domu mozna nawet latac na golasa. Twoi rodzice i tak znaja twoje ciało...a Jesli chodzi o to jak kapiemy sie gdzies na obozie czy cos, to przeciez sie k... nie kapiemy w slipach, dajcie zycc...kazdy facet ma to samo ...poza tym wiekszy wstyd jest sie kapac w slipach niz bez nich, bezz kituu... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| Tak właściwie to ja mieszkam sam bo jestem w 3 liceum i chodzę do szkoły troche oddalonej od mojej miejscowości więc starzy wynajeli mi mieszkanie... Więc nie ma problemu spać nago | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| ale masz fajnie ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
|
| Heh nie narzekam | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
harold mckee 
|
| nie masz powodow | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
krisso Dołączył: 03 Gru 2006 Posty: 26 | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| | no nie jak można by się w slipach kąpać gdziekolwiek poza morzem jeziorem czy basenem. a jak prysznic bierzesz czy do wanny idziesz to chyba w domu albo w męskiej sztni.. mały potrzebuje czasami troche luzu co nie. | |
| |
 |
serge Dołączył: 24 Wrz 2006 Posty: 14 Skąd: znikąd | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| | tomek4545 napisał/a: | ja nie wiem jak mozna sie kapac w domu w prywatnej toalecie w bieliznie
na basenie to zrozumiem-kwestai gusu. ja to robie nagoi w domu i na basenie |
No i jak najbardziej prawidłowo
JAK MOŻNA W DOMU KĄPAĆ SIĘ W BIELIŹNIE, CZYTAJ - W RZECZACH?
BEZ SESNU...! To kiedy w taki razie je zdjąć? hahahaha ale bezsens... | _________________ Profilaktyka, ludzie!
PAMIĘTAJCIE O TYM! | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| co niektorzy spia na golasa hehe ale wtdy to w ogole moze ktos wejsc | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| | oczywiscie w domu pełen luz i swoboda ................................................................... chyba ze ktos ma 3 siostry to w tej sytuacji gorzej | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| ja robie tak nie raz jak jestem zupelnie sam | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| |