Potrzebna szybka rada... |
Autor | Wiadomość |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 Potrzebna szybka rada... |
|
| Potrzebuje kilka nazw silnych środków przeczyszczających (szybko działających max do 6 godz) bez recepty i w miare tanich Jutro idę na impreze i muszę sie odegrać na kimś
A jak nie znacie żadnych to może polecicie jakieś "piorunujące mieszanki" w stylu ogórek i czekolada
Liczę na waszą pomoc | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| Alax ziołowy i coś w rodzaju laxigenu , zmielić w młynku na pylek i ..... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 |
|
| Kupiłem ten Alax i zmieliłem 4 tabletki tylko ciulowe bo są koloru różowego... ale dodam mu do soku wiśniowego Heh mam nadzieje że nie zdąży do kibla <lol2> | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| skywalker napisał/a: | Kupiłem ten Alax i zmieliłem 4 tabletki tylko ciulowe bo są koloru różowego... ale dodam mu do soku wiśniowego Heh mam nadzieje że nie zdąży do kibla <lol2> |
juz wspolczuje temu czlowiekowi hehe ale jestes okrutny :> dlaczego ? :O | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| Mnie się pomysł podoba.
Włączam się do tematu, bo sam bym tak zrobił.
Hehe, jestem złośliwy i mściwy :d
...i bardzo to kocham | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| Można powiedzieć że mój plan sie udał Ale też nie do końca... Wsypałem mu ten proszek do soku którym popijał wódke na samym początku imprezy... Tabletki zaczeły działać po 5 godz. bo często gdzieś znikał Ciekawe gdzie
ale szybko sie zmył z imprezy.... Szkoda bo miałem nadzieję na jakieś fajne przedstawienie
"juz wspolczuje temu czlowiekowi Very Happy hehe ale jestes okrutny :> dlaczego ? :O Twisted Evil" - bo mocno zalazł mi za skóre Zarywa do mojej panienki...
Hehe teraz na każdą imprezę będe zabierał Alax | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| biggi82 napisał/a: | Mnie się pomysł podoba.
Włączam się do tematu, bo sam bym tak zrobił.
Hehe, jestem złośliwy i mściwy :d
...i bardzo to kocham |
wierz mi ze ja tez hehe
~sky - tak myslalem ze chodzi o to hehe .. nie no masz racje pomysl popieram :p polecam zawsze zaaplikowac wiecej .. albo znajdz cos .. co dziala szybciej .. dowiedz sie w aptece | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| Radzilbym uwazac bo mozna zrobic komus krzywde . Takie przymusowe przeczyszczenia moga zrobic komus krzywde, ezeli ma jakis problem z zoladkiem . Moze miec wrzody np. Trzeba uwazac. Pozdrawiam. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| Heh znalazłbym sposób aby poradzić sobie z poczuciem że przeze mnie gościu który zarywa moją panienkę ma wrzody
~Harold~ szukałem w necie na ten temat troche ale znalazłem same co działają od 8-24 godz... a nich wszystkich to ten Alax działa | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
harold mckee 
|
| skywalker napisał/a: | Heh znalazłbym sposób aby poradzić sobie z poczuciem że przeze mnie gościu który zarywa moją panienkę ma wrzody
~Harold~ szukałem w necie na ten temat troche ale znalazłem same co działają od 8-24 godz... a nich wszystkich to ten Alax działa |
ty a mi sie wydaje ze sodka przeczyszczona dziala dosc szybciutko kiedys tak cos mi sie obilo o uszy.. ale to bys musial sprawdzic .. aa no i nie laccz tego z alkoholem bo naprawde sie stanie niebezpieczne | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
|
| Soda oczyszczona ma specyficzny smak więc to idzie wyczuć... Więc raczej odpada | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
harold mckee 
|
| a to nie widzialem .. wiesz .. nie probowalem | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
|
| Do niektórych past do zębów zadużo tego dają i strasznie czuć sodą :/ | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
|
| uzywam tylko herbal | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
|
| A ja whitening impressions Fajnie smakują | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|