Mój pierwszy raz. |
Autor | Wiadomość |
mastra Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 62 | Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 |
|
| moj pierwszy sex w wieku 15 lat. i mysle ze od razu miałem ciekawe miejsce. dokładnie było to pewnego wieczoru w lesie lezałem na kobiecie a ona na mojej kurtce | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| Ja w tym roku.
Nie ma się czym pochwalić. To była klapa, nie podobało mi się.. Tak samo i kolejne razy. Zaznaczam, że były z tą samą partnerką, która też okazała się fałszywa jak żadna. | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
ccn Gość | Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 |
|
| szczerze ?? ja stracilem cnote majac ok 8 lat .. z kolezanka pozniej moja dziewczyna bawilismy sie w lekarzy .. bylem z nia nie wiem moze 3-5 lat | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 |
|
| ccn napisał/a: | szczerze ?? ja stracilem cnote majac ok 8 lat .. z kolezanka pozniej moja dziewczyna bawilismy sie w lekarzy .. bylem z nia nie wiem moze 3-5 lat |
8 laaaaaaaat?!
Jakim cudem? W takim okresie to człowiek nawet nie wie co go podnieca, nie wspominając co to w ogóle podniecenie?!..
Jak do tego doszło, bo nie mogę jakoś tego "kupić"? | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| Beda lekarze . | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| moj pierwszy raz byl cudowny.Bylismy w te wakacje razem z moja dziewczyna w gorach i postanowilismy to zrobic na gorskiej polanie w srok kosodrzewin przy zachodzacym sloncu. bylo cudownie mowie wam | |
| |
 |
|