JAKI JEST NAJWAZNIEJSZY ORGAN SEKSUALNY ??? |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 JAKI JEST NAJWAZNIEJSZY ORGAN SEKSUALNY ??? |
|
| Ciekawe kto wie i odpowie . Zobaczmy jakie macie doswiadczenie??? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 Re: JAKI JEST NAJWAZNIEJSZY ORGAN SEKSUALNY ??? |
|
| robo55 napisał/a: | Ciekawe kto wie i odpowie . Zobaczmy jakie macie doswiadczenie??? |
o jej. czuje sie jak na lekcji przy odpowiedzi hehe... a tak serio to...niewiem...chyba umysł (?) ...jesli ma byc madrze... bo to wlasnie w umyśle w mozgu zostaja nam jakies slady z wczesnych stosunkow, to tam wlasnie odciskaja sie nasze wspomnienia te dobre i te zle, kazda normalna kobieta (chyba) nie osiagnie orgazmu, przyjemniosci z seksu jesli sama sobie na to nie pozwoli... to daje takze do myslenia ze seksu nie nalezy traktowac przedmiotowo. seks ma byc poglebianiem zwiazku dwoch kochajacych sie ludzi... dobra wiecej nie pisze...pewnie zle napisalam i lufa bedzie:):P | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| lepiej bym tego nie ujal
ja takze uwazam ze najlepszym narzedziem jest nasz mozg, gdyz jak wczesniej wpomniala kolezanka to wlasnie on odbiera wszystkie impulsy itp itp itp to w mozgu powstaje obraz tego jak ma to wygladac a nie, mowiac kolokwialnie, glowka penisa :}, i to wlasnie powoduje ze kazdy raz jest wspanialy i wyjatkowy | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| Nie chodzi o lufy , oceny itd. Chodzi o pokazanie samemu sobie jak roznie ludzie postrzegaja to co tak naprawde jest oczywiste . Jak wiele zalezy od nas samych i tego co przekazuja nam rodzice. Czasem zadajac krotkie pytanie mozna rozpoznac charakter czlowieka. Hmm... Za duzo napisalem ....
Zobaczmy co napisza inni ... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| jak dla mnie prawie w sam raz... chyba nie dokonczyles swoich mysli | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| Poczekam az sie rozwinie. | |
| |
 |
|
| robo55 napisał/a: | Nie chodzi o lufy , oceny itd. Chodzi o pokazanie samemu sobie jak roznie ludzie postrzegaja to co tak naprawde jest oczywiste . Jak wiele zalezy od nas samych i tego co przekazuja nam rodzice. Czasem zadajac krotkie pytanie mozna rozpoznac charakter czlowieka. Hmm... Za duzo napisalem ....
Zobaczmy co napisza inni ... |
no ja wiem ze nie chodzi o lufy:) to byl zarcik taki | |
| |
 |
|
| Ja tez kumam ale podobal mi sie bardzo ten Twoj post ,bardzo dojrzaly i szczery . Mozna powiedziec intymny. Bez skojarzen dla niektorych. | |
| |
 |
|
| robo55 napisał/a: | Ja tez kumam ale podobal mi sie bardzo ten Twoj post ,bardzo dojrzaly i szczery . Mozna powiedziec intymny. Bez skojarzen dla niektorych. |
dziekuje:) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| jak tu sie milutko zrobilo | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| No ba!!! | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| widze ze tylko My odwiedzamy ten temat chyba nikt nie zna odpowiedzi heheheh | |
| |
 |
penis.com.pl Site Admin
|
| Boja sie swoich odpowiedzi lub po prostu ich nie znaja . Niestety ale odpowiedz jest bardzo prosta. Szkoda. Przynajmniej widac jaki jest poziom edukacji. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 |
|
| na szczescie istnieja jeszcze tacy ktorzy wiedza | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
inter Wiek: 37 Dołączył: 18 Lis 2006 Posty: 19 Skąd: wwa | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 |
|
| .... | | |
| |
 |
|