Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     I Did It Again With Man !
Autor Wiadomość
love508 

Wysłany: Sro 29 Lis, 2006   I Did It Again With Man !

zrobilem to znowu z facetem ....... - i bylo super, jesli chcecie opowiem wam wszystko ale chce wiedziec czy sami tez opowiecie swoje przezycia w tym temacie :wink:

harold mckee 

Wysłany: Sro 29 Lis, 2006   

opowiedz :) pewnie ze opowiedz :P tylko oczywiscie musisz sie liczyc wiesz z czym .. zaraz Cie tu wiekszosc zbluzga ze g.. i w ogole .. ja czekam na relacje :) gdyz sexu z facetem nie uprawialem jeszcze :P

lusak

Wysłany: Czw 30 Lis, 2006   

opowiedz ja lubie sluchac:)

penis.com.pl
masturbator
harold mckee 

lusak napisał/a:
opowiedz ja lubie sluchac:)

czhyba czytac :D

mastra

harlod to twierdzisz ze gosc uprawiajacy sex z kolesiem nie jest gejem :?:

harold mckee 

mastra napisał/a:
harlod to twierdzisz ze gosc uprawiajacy sex z kolesiem nie jest gejem :?:

ja mialem namysli, bo pewnie pijesz do poprzeniego posta, ze zaraz mu zwymyslaja ze od geyow w sposob ktory uwlacza godnosci ludzkiej .. o to mi tylko chodzilo ..

lusak

ja mysle ze nie jest sie gejem gdy uprawia sie sex z kolesiem bo mozna to robic np dla sprawdzenia jak to jest. jeden raz a potem juz nie:)

chlopak84 

Wysłany: Pią 01 Gru, 2006   

Hmm.....powiem Wam co mysle i jak to odbieram. Jestem bi (a przynajmniej tak mi sie wydaje). Bycie gejem, to nietylko samo uprawianie seksu mesko meskiego. g... to sposob bycia, zachowywania sie, myslenia, sposob zycia. Mam do Was pytanie jakbyscie mnie zakwalifikowali. Od czasu do czasu uprawiam seks z kolega, ale do tego nie wygladam jak g..., nie zachowuje sie tak, nie zakocham sie w chlopaku. Ogolnie nie mam nic z geja i bron Boze nie czuje sie gejem oprocz tego, ze uprawiam seks z kolega. Powiem szczerze, ze sam mam problemy z zakwalifikowaniem siebie.

harold mckee 

to jest w ogole trudne do zrozumienia i uswiadomienia sobie pewnych spraw :/

Strikerx 

Wysłany: Pią 01 Gru, 2006   odp

A dla mnie to jest chore, a inne pary niż hetero są nienormalne.

lusak

zgadzam sie z toba chlopak84. Sam podobne mam przemyslenia a ogladam sobie chlopakow na stronach gejowskich bo tylko oni (moze nie wszyscy) chca sie pokazywac. Tylko tak moge sie dowiedziec na temat meskich cial. Hetero (nie wszyscy) zadko sie pokazuja nago i chca o tym rozmawiac. Moze to przez skromnosc a moze...W kazdym razie orietacja nie jest najwazniejsza czescia zycia. Ja to traktuje troche jak anatomie :D

biggi82

Wysłany: Nie 03 Gru, 2006   

Ja tam sam nie wiem. Kiedyś miałem ochotę powalić z kumplem, ale do tego nie doszło. Nie próbuję, nie żałuję i nie walczę o to by do tego doszło.
Uwielbiam kobiety. Kocham Je.
Ja tam nie widzę w takim fantazjowaniu nic złego.
Uważam, że jeśli ktoś mówi, że nigdy nie miał choć jednej fantazji na ten temat, tak z czystej ciekawości, to kłamie...
Ej, w końcu wszyscy jesteśmy ludźmi.

Sam nie wiem co o tym myśleć.
Ale na pewno jestem hetero.

chlopak84 

Wysłany: Nie 03 Gru, 2006   Re: odp

Strikerx napisał/a:
A dla mnie to jest chore, a inne pary niż hetero są nienormalne.

Zgadzam sie z Toba w 100%. Czuje sie niestety nienormalny. To jaki jestem jest dla mnie problemem mojego zycia. W wieku 17 lat, bylem tylko chwile od zakonczenia mojego koszmaru. Nie zrobilem tego tylko ze wzgledu na matke. Tak jak juz napisalem, nie mam w sobie nic z geja. Ani z wygladu, zachowania, ubierania sie itd. Nawet mozna powiedziec, ze wygladam na osobe zupelnie nie pasujaca na geja. Prawie lysy, czasami dresiki na nogach, na glowie kilka sladow po rozcieciach...Nie mam pojecia skad sie to u mnie wzielo. Dojrzewalem w normalnej rodzinie, bylem jak kazdy normalny dzieciak,wiec napewno nikt nie wychowal mnie na geja. Nie wyroznialem sie z tlumu. Jesli chodzi o dziewczyny, to przewaznie w kazdej widze (dziewczyny na forum, bez obrazy) slodka idiotke, taka pusta i prymitywna panienke, z ktora o niczym nie da sie pogadac. Chcialbym jak moi kumple ogladac sie na ulicy za dziewczynami, cos do nich czuc, ale ja nawet ich nie zauwazam. Pisze to po to, zeby w sumie nikt na tym forum nie traktowal mnie jako jakas glupia i przegieta ksiezniczke, bo taki nie jestem. Jak chcecie mozecie mi jechac, ze jestem obrzydliwym pedalem (na forum mozna, bo ono nie odda), ale jak napisalem wyzej, wcale tak nie jest.

penis.com.pl
viamax
harold mckee 

biggi82 napisał/a:
Ja tam sam nie wiem. Kiedyś miałem ochotę powalić z kumplem, ale do tego nie doszło. Nie próbuję, nie żałuję i nie walczę o to by do tego doszło.
Uwielbiam kobiety. Kocham Je.
Ja tam nie widzę w takim fantazjowaniu nic złego.
Uważam, że jeśli ktoś mówi, że nigdy nie miał choć jednej fantazji na ten temat, tak z czystej ciekawości, to kłamie...
Ej, w końcu wszyscy jesteśmy ludźmi.

Sam nie wiem co o tym myśleć.
Ale na pewno jestem hetero.

100 % zgodnosc z wypowiedzia :P

lusak

Chłopak84 daj spokój. To odczucie jest tylko odczuciem. Przeciez nikt cie nie piętnuje to ty sam to robisz. Ja nie czuje sie nienormalny ale bardziej urozmaicony przez to ze mam takie zainteresowania. To moze byc jakis dar:) Pozatym kazdy ma inna psychike. Na jednego to dziala bardziej na innego nie dziala. To jest wszystko zbyt tajemnicze zeby sobie wytlumaczyc. Czasem mysle ze to jakas wola Boga ale to moje prywatne zdanie. Ja tez nie wygladam na geja nawet nie czuje sie za atrakcyjny no ale odczucia sa. Na szczescie to tylko czesc zycia naszego.
Pozdro

Odpowiedz do tematu