Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Klejenie rąk po masturbacji
Autor Wiadomość
juansto 

Wysłany: Wczoraj 8:44   Klejenie rąk po masturbacji

Nie wiem czemu, ale nawet jeśli zwalę sobie lewą ręką, a prawą dotknę myszki czy klawiatury, to potem i tak je czyszczę, bo ciągle mam uczucie klejenia się rąk, nawet już dokładnie wyszorowanych mydłem. Macie tak samo? Jak u was wygląda to, kończycie i co dalej, myjecie ręce chociaż? Nie umiem się tego pozbyć, zawsze muszę wszystko wyczyścić, a umycie rąk samą wodą to równie dobrze mogę tego nie robić i na to samo wyjdzie. Tak samo w wannie, a raz nawet czyściłem krzesło i meble, bo wydawało mi się, że trysnąłem za daleko. Pytam serio, po prostu dziwne mi się to wydaje, ale nie cierpię jak mi się ręce kleją.

Ynsygnia92 

Wysłany: Wczoraj 10:06   

Może po prostu myjesz je zbyt ciepłą/gorącą wodą i spermajako białko się ścina, a pozniej zostanie troszeczkę i znów się rozpuszcza xD

To tak jakbyś trysnął na brzuch wszedł pod gorący prysznic, a pozniej w ''paseczku'' włosów na brzuchu zostanie troszkę zbrylonej spermy i robi się znów klejąca lub zaschnie i się kruszy :)

Odpowiedz do tematu