Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Krem na powiększenie penisa- doświadczenia
Autor Wiadomość
Łili 

Wysłany: Nie 22 Lut, 2026   Krem na powiększenie penisa- doświadczenia

Dzień dobry.
Zacząłem stosować taki żel:
link do produktu

Po dwóch dniach zauważyłem zmianę. Mam penisa obrzezanego całkowicie i codziennie rano nakładam preparat.
Wchłania się ładnie, nie klei się do bokserek i zauważyłem poprawę- penis jest mniej suchy i jakby robi się grubszy.
Zaczynam dopiero do stosować i nie trwa to za długo, ale pytanie do osób które korzystają z takich kremów - macie coś sprawdzonego, jak u Was spisywał się ten preparat i ogólnie co polecacie?
Wiem że produkt nic nie przedłuży żeby penis był dłuższy ale mi bardziej zależy żeby w spoczynku przy zwisie penis był większy- poprzez nawilżenie tego żelu jest poprawa w tej kwestii.

Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam doświadczonych w tym obszarze.

onesa 
onesa

Wysłany: Wczoraj 8:39   

Tak z doświadczeń ludzi na forum kremy są stosowane jako wspomaganie terapii raczej niż jako środek sam w sobie powiększający członka.
Były pozytywne opinie stosowanie tabletek penilarge plus żelu z tej samej serii.

Łili 

Wysłany: Wczoraj 16:03   

onesa napisał/a:
Tak z doświadczeń ludzi na forum kremy są stosowane jako wspomaganie terapii raczej niż jako środek sam w sobie powiększający członka.
Były pozytywne opinie stosowanie tabletek penilarge plus żelu z tej samej serii.

Miałem ten żel i średnio było git bo bardziej był jak krem niż żel i ja tam z tym nie mam dobrych wspomnień xd
Tabletek z tej serii nie brałem. Obecnie biorę Permen King z tym żelem co jest w linku:)

penis.com.pl
bathmate
Odpowiedz do tematu