Pierwsza Mineta.... |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Pon 27 Lis, 2006 |
|
| inter napisał/a: | ja swojej dziewczynie zrobiłem pod koniec tych wakacji
było pięknie:)
jej wujek miał wolne mieszkanie, mi udało sie załatwić powrót do domu po12
zjedliśmy zamówioną pizze, i poszedłem ją kompać
w łazience zapaliła świeczki zapachowe które wczesniej kupiła nalała gorącej wody rozebrała sie przy mnie i weszła do wanny
umyłem ją dokładnie potem wyjąłem z wanny wytarłem i bez ubierania zaniosłem na łóżko
przyniosłem świeczki które ustawiłem na parapecie ( był miły półmrok i pachniało morelami)
potem zacząlem ją całować po twarzy i po brzuszku i zszedłem do cipki
lizałem językem i muskałem ustami co bardzo jej przypadło do gustu powiedziała, ze było jej niewyobrażalnie dobrze a i ja czułem ze własciwie spełniłem swój obowiązek [/i] |
jej....ale super romantycznie oj ale fajnie tez bym tak chciala...niestety moj facet nie jest romantyczny... i pewnie niepiszedl by na cos takiego. a wlasnie jak rozbudzic romantyzm(romantycznosc?) w chlopaku? aj wiem nie na temat sorki:P | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 27 Lis, 2006 |
|
| rozmawialismy juz na ten temat ;> na bardziej prywatnym gruncie | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 27 Lis, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | rozmawialismy juz na ten temat ;> na bardziej prywatnym gruncie |
tak wiem haroldzie ze rozmawialismy:) ale najpierw napisalam na forum a dopiero potem z Toba rozmawialam musze przyznac ze dobre pomysly masz . wyprobuje:) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 |
|
| hehe zawsze do uslug wiesz o tym | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|