Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mycie penisa
Autor Wiadomość
Ynsygnia92 

Wysłany: Czw 12 Lut, 2026   Mycie penisa

Bardzo ciekawi mnie temat mycia penisa.
Jak często myjecie swojego przyjaciela? Codziennie? 2 x dziennie kilka razy dziennie?
A może rzadziej?

Ja wiadomo przy każdej kąpieli i prysznicu, ale mam taki rytuał, że jak rano nie mam czasu na prysznic to i tak go myję w umywalce, to samo wieczorem jak nie biorę prysznica bo padam to zęby i kutasa zawsze ochlapię :)

Ja mam długi napletek jak nie zawsze zsunę go do sikania to później po kilku całym dniu czasem ''go czuć'' Nie mówię, ze to jest brzydki zapach, ale jest :)

potrzebny 

Wysłany: Czw 12 Lut, 2026   

Ja raz dziennie pod prysznicem. Mam krótki napletek, więc nie zostaje pod nim wiele zanieczyszczeń.
Poza tym używałem męskiego żelu do higueny intymnej, ale bardzo wysuszał mi skórę. Teraz od kilku dni używam takiego z AA i jest w porządku.

Ynsygnia92 

Wysłany: Wczoraj 7:59   

potrzebny napisał/a:
Ja raz dziennie pod prysznicem. Mam krótki napletek, więc nie zostaje pod nim wiele zanieczyszczeń.
Poza tym używałem męskiego żelu do higueny intymnej, ale bardzo wysuszał mi skórę. Teraz od kilku dni używam takiego z AA i jest w porządku.

Też mam problem z przesuszeniem, jakiego konkretnie używasz? On jest nawilżający?

penis.com.pl
tabletki penilarge
dkbb 

Wysłany: Wczoraj 8:24   

Kiedyś szukając jakiś udziwnień przeczytałem pewien opis gry erotycznej i tam dopisali: Każdy z partnerów powinien mieć dokładnie wymyte swoje intymności. Nie tylko raz przed zabawą, ale powinien je myć przynajmniej codziennie przez tydzień - jednokrotne umycie niewiele da. Niech mycie intymności wejdzie wam w nawyk - róbcie to codziennie podczas kąpieli. Wtedy pozbędziecie się raz na zawsze nieprzyjemnych zapachów. Panowie ściągają napletek do końca, namydlają całego penisa po czym dokładnie wypłukują wszystkie mydliny pod słabym strumieniem. Panią chyba nie muszę tłumaczyć jak to robić, ale powiedzmy że w ramach przypomnienia coś wspomnę. Dokładnie myjemy okolice warg sromowych używamy do tego mydła do higieny intymnej (nie zwykłego! bo ma inne Ph). Podobnie jak nasi wspaniali chłopcy ściągamy napletek, tak tak my też to mamy :) Tym samy odsłaniamy żołądź łechtaczki i pod delikatnym strumieniem wody wypłukujemy wszystkie nieczystości. :D

sikora92 

Wysłany: Wczoraj 10:20   

Ja wiadomo codziennie przy kąpieli to obowiązkowo dokładnie ściągając napletek żeby pod nim było czysto. Oczywiście też mam takie dni że mam poczucie że przyda się też samo umycie penisa więc tak jak Ynsygnia92, zdarza mi się przy umywalce go ogarnąć 😜. Ja używam żelu do intymnej dla mężczyzn z firmy ziaja i jest okej.

Odpowiedz do tematu