Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Naga sauna
Autor Wiadomość
potrzebny 

Wysłany: Sro 11 Lut, 2026   

Ostatnio miałem taką historię...

Poszedłem na saunę wieczorem, tak jak wiele razy wcześniej. Tym razem było serio niewiele osób. W małej parowej, gdzie zwykle zabawiają się swoimi dzidami panowie, tym razem było nas 3 i każdy sobie masował. Po jakimś czasie jednak wyszedł jeden z nas, a ja z drugim który został jakoś się wyciszyliśmy i nie kontynuowaliśmy zabawy.

Potem wyszedłem się ochłodzić, pochillować i za jakiś czas ponownie wróciłem na tą małą parową. Wtedy praktycznie od razu za mną wszedł ten typ który był poprzednio dłużej. Praktycznie jak tylko weszliśmy, to zaczęliśmy się zabawiać, każdy swoim sprzętem.

Widziałem już że mu stoi i sobie go masuje. Miał długiego i grubego kutasa, więc pochwaliłem go i zapytałem ile ma cm. Odpowiedział że nie wie, ale laski i tak nigdy nie były zadowolone. Potem przyznał że ma jakieś 20cm. Wydawało się że nie kłamał. Zapytał też o mój rozmiar, więc odpowiedziałem. Masowaliśmy sobie dalej.

Kiedy wstałem żeby polać ławki i zrobić więcej pary, chciał złapać mnie za kutasa, ale odmówiłem. Polałem ławki i odłożyłem prysznic. Kiedy wracałem na swoje miejsce, znowu spróbował złapać mnie za kutasa i tym razem pozwoliłem mu. Uznałem, że w sumie, dlaczego nie. Że sam chętnie złapałbym za jego. Tak też się stało. Usiadłem tym razem bliżej niego, on zaczął masować mojego penisa, a ja jego. Miał na pewno 20cm długości i spory obwód, ale był lekko miękki. Poza tym miał sporą żołądź.

Kiedy masował mojego, musiałem mu przerywać co chwile, bo byłem bliski dojścia. Przestawał i zaczęliśmy rozmawiać. Powiedziałem że zwykle szybko dochodzę, a tym razem tym bardziej, bo walę codziennie, a wczoraj tego nie robiłem. On przyznał że też trzepie codziennie. Powiedział że widział mnie tu już wcześniej, ale myślał że jestem hetero, bo łysy i z brodą. Poza tym widział że mi stoi, ale nie dochodzę jak inni. Powiedział że ma 40 lat (choć wcale nie wyglądał na aż tyle). Zaczął opowiadać o sobie - rozmawialiśmy o jego pochodzeniu, o relacji z tamtą, o seksie, o saunie. W międzyczasie on pochwalił moją klatę i brzuch.

Ciągle masowaliśmy się nawzajem. Powiedział że normalnie nie lubi stóp, ale moje bardzo mu się spodobały i zapytał czy mógłby je polizać i całować. Pozwoliłem. Całował i lizał też moją klatę i pachy. Przytulaliśmy się. Macałem go po różnych częściach ciała, bawiłem się kutasem i jajkami. Powiedział że mam na prawdę duże jaja. Chciał nawet żebym go pocałował, ale odmówiłem. Nie zgodziłem się też na to, żeby mi obciągnął, choć raz kiedy wstawałem dotknął znienacka ustami mojego kutasa.

Cała ta sytuacja była może dwukrotnie przerywana tym że musieliśmy wyjść żeby się ochłodzić, ale potem znowu wracaliśmy na swoje miejsca. Akurat nikt inny oprócz nas nie pojawiał się w tej saunie.

Kiedy było już naprawdę późno, wyszliśmy pod zimne prysznice, a potem do szatni. W szatni przyglądaliśmy się sobie i potem poszliśmy prawie razem pod zwykłe przysznice z kabinami przy szatni. Kiedy się namydlaliśmy i opłukiwaliśmy, robiliśmy to każdy w swojej kabinie, ale mając oko na tego drugiego. Ciągle się obserwowaliśmy przez uchylone drzwi obu kabin. Jednak ciągle ktoś wchodził albo wychodził z sąsiednich kabin. Cały czas byliśmy nakręceni.

Kiedy oprócz nas została tylko jedna osoba pod inną kabiną, przeszedłem do jego kabiny i zaczęliśmy się nawzajem masować. Pomyślałem że mu zwalę, skoro tego wyraźnie chce. Zacząłem mu trzepać, a potem stykaliśmy się oboma kutasami i bawiliśmy się nimi jednocześnie. Co jakiś czas nawet się obejmowaliśmy. Cały czas lała się na nas ciepła woda spod prysznica, a do sąsiednich weszło dwie kolejne osoby. Bałem się że ktoś nas nakryje.

Nie miałem w planach dochodzić, dlatego co jakiś czas przerywałem zabawę swoim, ale kiedy on wziął go do ręki w pewnym momencie odpuściłem i on sprawił że doszedłem. Stał mi praktycznie równolegle do brzucha i długo czekał na strzał, dlatego kiedy już do niego doszło, to strzelał mocno i wysoko - do tego stopnia że sperma wylądowała nawet na jego klacie.
Potem sam trzepał sobie do finału i też doszedł.

Kiedy usłyszeliśmy że zostaliśmy sami, wróciłem do swojej kabiny, wziąłem prysznic i wróciliśmy do szatni.
W szatni podsunął mi telefon żebym zapisał w nim swoje imię i numer, ale nie chciałem. Wychodziliśmy z szatni równocześnie, więc jeszcze przy windach pokazał mi że do włosów na dłoni ma przyklejoną spermę któregoś z nas. Zapytał czy będę tam też w niedzielę. Odpowiedziałem, że na pewno nie, bo w niedziele mam trening i że nie wiem kiedy ponowienie się spotkamy.

Jak wyszedłem, to w głowie miałem tylko jedno "co ja właśnie odjebałem..."

onesa 
onesa

Ciekawa akcja.

Nie wiedziałam nawet, ze takie odbywają się w saunach :) Dziękuję za opis

Ynsygnia92 

Bardzo ciekawa sytuacja...

Sądzę, ze gość oczekiwał czegoś więcej :)

penis.com.pl
tabletki penilarge
betor 

Wysłany: Czw 12 Lut, 2026   

Myślę, ze był zawiedziony i zdecydowanie chciał czegoś więcej.

Tak z ciekawości to jesteś bi czy może hetero ale jednorazowa zabawa?

potrzebny 

Wysłany: Czw 12 Lut, 2026   

Hmm... nazwałbym sie chyba bi-curious 🤔

Odpowiedz do tematu