| W jakim wieku mieliście największy popęd seksualny |
| Autor | Wiadomość |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 371 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 30 Sty, 2026 W jakim wieku mieliście największy popęd seksualny |
|
| | jak w temacie | |
| |
 |
potrzebny Wiek: 30 Dołączył: 19 Lip 2018 Posty: 138 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 31 Sty, 2026 |
|
| | Hmm... największy chyba w wieku nastoletnim, kiedy nie odrywałem ręki od penisa i mogłem sie nim bawić non stop. Chociaż do dzisiaj nie jest źle, bo mając 30 lat, przy aktywności fizycznej i zdrowej diecie codziennie jest strzał. | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 692 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 02 Lut, 2026 |
|
| | Okolice dojrzewania. Do 22 roku życia. Non stop tylko seks w głowie. Później mam wrażenie że poprzez pracę, problemy itd. popęd spadał. Aczkolwiek są momenty gdy pracy jest mniej a wiecej odpoczywam, mniej jest na głowie to ten popęd wraca. Co ciekawe bywa że są tygodnie gdzie na seksie nie zależy. A znowu na wakacjach gdy wolna glowa od problemow i daleko od domu mógłbym 5xdziennie. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 674 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wczoraj 8:41 |
|
| | U mnie nie licząc lat jak było się dużo młodszym to zauważyłem że koło 40 tki znów czyje się jak młody byczek. I nadal mimo 47 lat ochota jest na wysokim poziomie . Może dlatego też chęć na coś innego w łóżku niż tradycyjnie jakieś nowe experymenty dodatki gadżety. | |
| |
 |
| |