| Ile masz cm? |
| Autor | Wiadomość |
Siwy1945 Wiek: 41 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 198 Skąd: Polska | Wysłany: Wczoraj 3:21 |
|
| | onesa napisał/a: | | Tak statystycznie to praktycznie nie da się znaleźć mężczyzn z wielkością penisa powyżej 21-22 cm |
Wydaje mi się jestem przekonany że ponad 20 cm to za dużo i będzie sprawiał ból kobiecie w trakcie penetracji nie chciał bym osobiście mieć takiego rozmiaru penisa | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 36 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5671 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wczoraj 8:24 |
|
| | Bo zwykle jest to za dużo i wymaga określonych pozycji podczas seksu. Na przykład pozycje w których penetracja jest głęboka jak od tyłu sprawiają ból | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 41 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 198 Skąd: Polska | Wysłany: Wczoraj 8:49 |
|
| | onesa napisał/a: | | Bo zwykle jest to za dużo i wymaga określonych pozycji podczas seksu. Na przykład pozycje w których penetracja jest głęboka jak od tyłu sprawiają ból |
Zgadzam się z tobą i tym co napisałaś wiem z doświadczenia że nie każda pozycja jest odpowiednia sam co prawda nie mam tak dużego rozmiaru jednak przy moim rozmiarze i wycięciu tak samo trzeba zawszę poszukać najlepszych pozycji tak żeby w trakcie penetracji nie sprawiać bólu tylko rozkosz przyjemność | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |